3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Belső üvegfal

SIMO

Belső üvegfal

Lexikon

Belső üvegfal


A belső üvegfalak a belsőépítészet során, épített fal helyett vagy mellett alkalmazott, üvegből készült térelválasztó falak. Ezek a falrendszerek a helyiségek elválasztását szolgálják: leggyakrabban irodákban, irodaházakban alkalmazzuk egy-egy új helyiség kialakítására, vagy egy nagyobb helyiség több részre tagolására.

 

A belső üvegfalak előnyei

A belső üvegfalak egyik legnagyobb előnye megjelenésükből fakad: az üveg fényáteresztő képessége, modern design-ja minden helyiség számára letisztult megjelenést kölcsönöz. Ez nem csak esztétikai szempontból lehet fontos, de a helyiségekbe áramló természetes fény is nagy előny lehet, főként ha ablaktalan helyiségeket választunk el egymástól. 


Ezen felül a belső üvegfal telepítésének módja is előnyei közé tartozik: az épített falakhoz viszonyítva az üvegfal rendszerek gyorsabban telepíthetőek, ráadásul a helyszínen a lehető legkevesebb felfordulást okozva, akár a munka megzavarása nélkül is beépíthetőek! 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00