3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Az Év Irodája Díjátadó: partnerük nyerte el az „Év Ipari Irodája” díjat

SIMO

Az Év Irodája Díjátadó: partnerük nyerte el az „Év Ipari Irodája” díjat

Az Év Irodája Díjátadó: partnerük nyerte el az „Év Ipari Irodája” díjat

Az Év Ipari Irodája díjat nyerte el az Unilever Magyarország Kft., melyben üvegfalaink és mobilfalaink is megtalálhatóak. 

Az Év Irodája Díjátadó: partnerük nyerte el az „Év Ipari Irodája” díjat

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 2023. április 27-én megtartott Év Irodája Díjátadón cégünk is részt vett kiállítóként a Várkert Bazárban.  Ezen alkalmon új, innovatív termékcsoportjainkat mutattuk be az érdeklődők számára, ide értve úttörő termékfejlesztésünket, a kiemelkedő hanggátlással rendelkező SIMO üveg tolóajtó rendszert, valamint prémium német partnerünk, a feco egyes termékcsoportjait. 


Az eseményen partnerünk, az Unilever Magyarország Kft. is nyert, aki „Az Év Ipari irodája” díjat tudhatja magáénak Nyírbátori Háztartásvegyipari Gyárával. 

 

Az Unilever Magyarország Kft.-ről néhány szóban

Az Unilever Magyarország Kft. által üzemeltetett, Nyírbátorban található háztartásvegyipari gyár Európa legnagyobbjai közé tartozik. A gyárépület különlegessége kettősségében rejlik: a modern megoldásokkal felszerelt, automatizált gyár történelmi örökséggel is rendelkezik, hiszen annak elődjét több mint 170 éve alapította Mandel Eduárd. 


Az épület 2022-ben esett át egy nagyobb átalakításon, mely során az új irodatér az Unilever nagyvállalat különleges, színes arculatát vette fel, megtartva a történelmi emlékeket a tárgyalók elnevezései és a régi gyár elemeinek bemutatása által. 

 

 

Az Unilever Magyarország Kft. nyírbátori gyárának felújításáról

A gyárépület felújítása során a vállalat elsődleges célja egy olyan tér létrehozása volt, amely a közösséget szolgálja. Ennek megfelelően a konyha lett az iroda szíve-lelke, ahol együtt kávézhatnak a gyár kiváló munkatársai az irodai dolgozókkal. 


Az épület kialakításának megtervezésekor ráadásul az irodai csapat is részt vehetett a tervezésben, hogy egy számukra is kényelmes, funkcionális tér alakulhasson ki! 


Ezen felújításban vehettünk részt mi is prémium termékcsoportjainkkal: SIMO RAPID üvegfal rendszerünkkel és KOMANDOR Walls mobilfalainkkal segíthettük az ott dolgozók kényelmét a közösségi terek esetében, valamint pihenőzónákat alakítottunk ki üveg tolóajtókkal, melyek privát szférát biztosítanak a kollégák számára – legyen szó akár egy kisebb megbeszélésről, egy telefonhívásról, vagy csupán egy pár perc kikapcsolódásról. 

 

Ezúton is gratulálunk a díjazottnak, és köszönjük bizalmukat! 

 

 

 

 

 


 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00