Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: Az Euronics Irodaház üvegfalai

SIMO

Referenciánk: Az Euronics Irodaház üvegfalai

Referenciánk: Az Euronics Irodaház üvegfalai

Az Euronics új irodájának kialakítása kapcsán keresett meg minket, miszerint cégünkre is gondoltak a design tervezésekor. SIMO üvegfalainkkal egy igazán különleges belső tér kialakításához tudtunk hozzájárulni.

Referenciánk: Az Euronics Irodaház üvegfalai

Az Euronics-ről néhány mondatban

 

Az 1989-ben, magyar tulajdonosok által alapított Vöröskő Kft. nem csak műszaki cikkek kiskereskedelmével, de az azokhoz tartozó szolgáltatások nyújtásával is foglalkozik.

A cég - amely mára már több mint 1000 főt foglalkoztat -, dinamikus fejlődése során 2001-ben csatlakozott az Euronics nemzetközi beszerzési társulásához, de továbbra is magyar tulajdonban maradt. A kényelem és minőség biztosítása fontos szempont a cég életében, a vevői igények figyelemmel kísérése mellett pedig a szolgáltatások tudatos építése is nagy hangsúlyt kap.

 

 

A projekt kivitelezése

 

A megrendelő kérésére a recepciónál Dorma típusú kétszárnyú automata tolóajtó került beépítésre, egyrétegű rapid fal mellett.  A belső tér, a tárgyalók és irodák kialakítása során magas hanggátlású, kétrétegű Blade üvegfalrendszert építettünk be, kétrétegű alukeretes üvegajtóval kiegészítve.

 

Az ügyvezetői iroda kétrétegű Blade üvegfalrendszere okosfóliát is kapott, amely távirányítóval, vagy kapcsolóval is vezérelhető, belátásgátlásával pedig - szükség esetén - elegánsan megteremti a privát szférát.

 

Az üvegfalakat még modernebbé és letisztultabbá tette az a megoldás, hogy a tárgyalófoglaltság jelző eszköz technikai panel helyett egy egyedi konzolra került elhelyezésre.

 

Képek az elkészült irodaházról

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00