Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: A Silex Water Technologies Kft. iroda épületének üvegfalai

SIMO

Referenciánk: A Silex Water Technologies Kft. iroda épületének üvegfalai

Referenciánk: A Silex Water Technologies Kft. iroda épületének üvegfalai

A Silex Water Technologies Kft. felkérésének tettünk eleget, mely keretein belül üvegfal rendszereinkkel a cég irodájának belső térelválasztását valósítottuk meg.

Referenciánk: A Silex Water Technologies Kft. iroda épületének üvegfalai

 

A Silex Water Technologies Kft.-ről pár szóban

 

A magyar vállalat kiváló minőségű berendezések és rendszerek széles választékát kínálja a víz- és szennyvíztisztítás, valamint iszapkezelés területén, legyen szó közüzemi vagy ipari felhasználásról.

 

Termékeik – az egyes specializált területeken - kiterjednek a mechanikai tisztítástól a levegőztetésen át a homokszűrésig, illetve az iszapvíztelenítéstől a biogázkezelésig.

 

 

 

 

Felmerült igények és megvalósítás

 

Az iroda épület földszinti és emeleti térelválasztása során fontos szempont volt a dizájnos megjelenés mellett a hatékony munkavégzés lehetőségének biztosítása.

 

A kialakítás során saját fejlesztésű SIMO üvegfal rendszereket használtunk, egy- és kétrétegű kivitelezésben, a változó hanggátlási igényeknek megfelelően.

 

Üveg térelválasztó rendszereinkkel az irodák tökéletes teret nyújtanak hanggátló SIMO Rapid üvegfalainkkal a zavartalan munkavégzéshez. A közös helyiségek – mint pl. a teakonyha - esetében a funkcionalitás mellett a kooperáció lehetőségének megteremtése volt a cél SIMO Rapid üvegfalaink beépítésével, míg a földszinti tárgyaló SIMO Blade üvegfalainkkal biztosítja a privát szférát a munkavállalók számára.

 

A phone booth kivételével – ahol alumínium keretes üvegajtót szereltünk be – a különböző helyiségeknél tömör ajtók kerültek kivitelezésre.

 

 

A projekt különlegessége

 

A földszinten kialakításra került kétszárnyú lengő ajtó nem sorolható standard termékeink közé. A kérés ez esetben az volt, hogy a szélfogó üvegajtó két irányba nyíljon, amit prémium minőségű lengőpántokkal tudtunk megvalósítani.

 

 

A végeredmény képekben

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00