mobilfal mozgatása

A SIMO GROUP több mint 10 éves falrendszer-kivitelezői szakértelme és a KOMANDOR WALLS 25 éves mobilfal-gyártói tapasztalata töretlen sikernek örvend Magyarország mobilfal piacán. A KOMANDOR WALLS szakterülete a belső terek elválasztása és fejlesztése, azok kényelmes és funkcionális felhasználása érdekében üveg illetve tömör mobilfalak gyártásával. Egy megbízható, hagyományokkal rendelkező lengyel székhelyű vállalat, amely mindig az innováció irányába halad. Ők a belsőépítészet egyik globális szakértője 25 éves tapasztalattal. Tevékenységük 42 országot fed le minden kontinensen, köztük 2019 óta Magyarországot is.

2019 elején a KOMANDOR WALLS felkereste cégünket, hogy partneri kapcsolatot építsen ki Magyarországon. Már az első találkozásunkkor kölcsönös szimpátia alakult ki a két cég között, és az együttműködésünk azóta is folyamatos és eredményes. Megrendelőink, különösképp a generálkivitelezők nagyon szeretik a KOMANDOR WALLS által gyártott mobil térelválasztó falrendszereket. Ennek oka elsősorban abból adódik, hogy ilyen kiváló minőségben ők ajánlják a legköltséghatékonyabb falrendszereket.

Megfelelő minősítésű, kiváló minőségű mobilfal-rendszerek

A KOMANDOR falak prémium minőségének titka a precíz részletekben rejlik. Különleges tervezői, technológiai és mérnöki csapatuk van, akik nagyon magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. A mobilfalak összes elemét gondosan megtervezték, felépítették és többszörös vizsgálatoknak vetették alá. Minden részlet pontossága közvetlen hatással van a KOMANDOR mobilfalak használhatóságára. A legkisebb elemekre való odafigyelés lett számukra a legfontosabb érték. Elsődleges céljuk, hogy olyan egyedülálló, kiváló minőségű mobilfalakat gyártsanak, amelyek garantálják a hosszú távú használat kényelmét.

A mobilfalak legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében minden olyan engedéllyel és tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyek dokumentálják a mobilfal-elemek műszaki paramétereit. Az összes alkatrész és a teljes mobilfal-rendszer pontos tesztelése bizonyította megbízhatóságát. A termékminőség biztosítása érdekében 3 éves jótállást nyújtanak mobilfalaikhoz.

KOMANDOR mobilfalak

Miért olyan kiválóak a KOMANDOR mobilfalak?

A KOMANDOR mobilfalak sikere a legmagasabb minőségű alapanyagokra, termékekre, a profi és hozzáértő szakemberekre, valamint a kifejezetten erre a területre szakosodott mérnökök munkájára épül. A világ minden tájáról szerzett 25 éves tapasztalat tette őket valódi szakértőkké az építőiparban és a térelválasztásban. Mobil falrendszereik mind az egyéni ügyfelek, mind a nagykereskedelem, mind az üzleti vállalkozások igényeit kielégítik azáltal, hogy egyesítik a funkcionalitást, a könnyű használatot, a kényelmet és a magas esztétikai élményt.

A sokéves tapasztalat lehetővé tette számukra, hogy megismerjék a dinamikusan változó piacot irányító rendszereket. A folyamatos átalakulásokkal való lépéstartáshoz nagy rugalmasságra és kreativitásra van szükség. Ez a két tulajdonság vált a KOMANDOR WALLS igazi erősségévé. Mobilfal-rendszereikkel olyan megoldást hoztak létre a térelválasztás piacára, amely hatékonyan kezeli egy helyiség adottságait miközben a belső teret az aktuális igényekhez igazítja.

A KOMANDOR WALLS bemutatta a piacon az akusztikus válaszfalakat, amelyek a belső terek könnyű felosztásának egyik nagyszerű megoldása. Ez az innováció egy tökéletes példa egy nagyszerű ötlet és a kiváló minőségű termék kombinálására. A KOMANDOR WALLS termékkínálata olyan mobilfalakból áll, amelyek a helyiség mennyezetébe szerelt sínek mentén mozgatható, mobil falelemekből állnak, amelyek lehetnek akár üvegből vagy tömör felületből. Mindkét rendszert megkülönbözteti a tartós és stabil konstrukció és a gyakorlatilag korlátlan számú változatban lehetséges kombinálhatóság.

mobilfal mobilfal
összecsukható mobilfal összecsukható mobilfal
mobilfal mobilfal
mobilfal mozgatása mobilfal mozgatása
félautomata mobilfal félautomata mobilfal
mobilfal mobilfal
mobilfal üveg elemekkel mobilfal üveg elemekkel
mobilfal mobilfal
Mobil üvegfalrendszer Mobil üvegfalrendszer
Mobil üvegfalrendszer Mobil üvegfalrendszer

 

Magyarországi együttműködésünk során a SIMO GROUP elvégzi a helyszíni felméréseket, amelyek alapján a KOMANDOR WALLS szakemberei megtervezik és legyártják a falrendszereket. A mobilfalak ideszállítása után pedig cégünk tapasztalt és képzett szerelőcsapatával beépíti azokat.

Ismerje meg a KOMANDOR WALLS térelválasztó mobilfal-rendszereit!mobilfalak

Megosztás: