Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: A Kinnarps Hungary Kft. Showroom tárgyalóinak üvegfalai

SIMO

Referenciánk: A Kinnarps Hungary Kft. Showroom tárgyalóinak üvegfalai

Referenciánk: A Kinnarps Hungary Kft. Showroom tárgyalóinak üvegfalai

A Kinnarps Hungary Kft. 17 év után döntött úgy, hogy új helyiséget választ irodájának. A ProInterier Kft. kivitelező által mi is részt vehettünk annak kialakításban üveg térelválasztó rendszereinkkel. 

Referenciánk:  A Kinnarps Hungary Kft. Showroom tárgyalóinak üvegfalai

Pár szó a Kinnarps Hungary Kft.-ről

 

Az Agora irodaházban működő vállalat belsőépítészeti megoldásokat kínál irodáknak, tan- és egészségügyi intézményeknek. Az igényfelméréstől kezdve a megvalósításig állnak az ügyfelek rendelkezésére. A design és a funkcionalitás mellett az ergonómiát és a fenntarthatóságot is szem előtt tartják, nagy hangsúlyt fektetve a minőségre.

 

Irodai szempontok és kivitelezés

 

A projekt kivitelezése során a már említett minőség mellett a korszerű környezet kialakítása és a munkatársak jólléte, jó közérzetének megteremtése volt a fő cél.

Cégünk térelválasztó rendszerei pedig tökéletesen beleillettek ebbe a koncepcióba.

 

A nagy tárgyaló helyiségnél KOMANDOR Walls MAW48 típusú egyrétegű, mozgatható üveg térelválasztó mobilfal került beépítésre, mely elemei a felső sínezésnek köszönhetően könnyedén mozgathatók, így biztosítva a változatos teremelosztást és a letisztult design-t. Mivel a Kinnarps számos rendezvényt és meetupot tart bemutatótermében, fontos volt számukra, hogy ezzel az eltolható fallal flexibilisen alakíthassák a rendelkezésre álló teret.

 

A kisebb tárgyalók kialakításánál a SIMO Blade térelválasztó üvegfalrendszerre esett a megrendelő választása.

Az egybefüggő üvegfelületnek köszönhetően saját fejlesztésű üvegfalunkkal tökéletes esztétika és kiváló hangszigetelés érhető el. Mivel ezekben a terekben leginkább online meetingeken vesznek részt a kollégák, kiemelten fontos volt, hogy a hangszigetelés megfelelő legyen.

 

Képek a Showroom-ról

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00