3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Üvegportálok: üvegfal térelválasztó rendszerek, üvegportál rendszerek

SIMO

Az üvegportálok előnyei irodai felhasználáskor

Az üvegportálok előnyei irodai felhasználáskor

A modern építészet egyik leggyakrabban felhasznált eleme az üveg, melynek letisztult, elegáns megjelenése minden irodába kiváló választás. Üvegportálokkal, másnéven térelválasztó üvegfalakkal akár egy-egy új helyiség leválasztását is kivitelezhetjük, melynek rendkívül sok előnyét ismerjük! Az alábbiakan ezeket foglaltuk össze.

Az üvegportálok előnyei irodai felhasználáskor

Üvegportálok a világos, átlátható terekért

Az üveg egyik legnagyobb előnye fényáteresztő képességében rejlik, amelynek köszönhetően a belső térelválasztásban az üvegportálok egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. Amikor egy-egy nagyobb belső teret szeretnénk több kisebb egységre bontani – akár kisebb irodák, akár tárgyalóhelyiségek kialakításához – mindenképp érdemes figyelembe venni, hogy a készülő helyiségek is kényelmes, komfortos munkakörnyezetet teremtsenek. Sok esetben ez azonban nagy kihívás, hiszen nincs elegendő ablak a helyiségben, esetleg a leválasztandó irodák nem is a külső falon helyezkednek el. 


Erre nyújtanak megoldást az általunk is kínált üvegportálok, amelyek elegendő természetes fényt engednek be a helyiségbe ahhoz, hogy ott egy egészséges, produktív munkavégzésre alkalmas iroda jöhessen létre! 

 

Üvegportálok a megfelelő hangszigetelés eléréséhez

A másik nagyon fontos szempont amikor egy irodából több helyiséget készülünk leválasztani, az a hangszigetelés. Ahhoz, hogy a kialakítandó helyiség is megfelelően nyugodt munkakörnyezetet teremthessen, mindenképp érdemes rá odafigyelni, hogy a követelményeknek megfelelő hangszigetelést kapjon. Szerencsére üvegportáljaink – különösen a kétrétegű üvegfalból készülő üvegportálok – a modern követelményeknek megfelelnek, és kiemelkedő hangszigetelő képességgel rendelkeznek.

 

Üvegportálok a modern irodai környezet megteremtéséért

Az üvegportálok tehát minden irodai környezetbe tökéletes megoldást kínálnak fényáteresztő és hanggátló képességüknek köszönhetően – azonban azt is tudjuk, hogy a praktikum nem minden. Az iroda megjelenése nem csak a munkatársak lojalitását növeli, de a partnerekre gyakorolt benyomásban is nagy szerepe van – így fontos, hogy a készülő iroda esztétikailag is megfeleljen a vártaknak.


Az üvegportálok modern megjelenése népszerű választássá teszi azokat, hiszen letisztult design-nal rendelkeznek, így szinte minden helyiségbe tökéletesen illeszkednek. 

 

Üvegportálok a SIMO Group Kft.-től

Saját fejlesztésű üvegportáljaink a magyar piaci igényekre fejlesztve

Több, mint 12 év tapasztalattal a hátunk mögött felismertük az üvegportálokban rejlő lehetőséget, és saját fejlesztésű üvegfalak fejlesztésébe kezdtünk. Ezek az üvegportálok a magyar piaci igényeket kívánják kiszolgálni: könnyű, költséghatékony szerelhetőségük és gyors gyártási határidejüknek köszönhetően a legtöbb KKV által választott termékcsoportot ismerhetjük meg bennük.


Az igényeknek megfelelően saját fejlesztésű SIMO üvegportáljaink között is találhatsz egyrétegű és kétrétegű üvegezéssel készült üvegportált, amelyek elérhetőek keretes és keretmentes kivitelben egyaránt. 

 

Prémium minőségű üvegportálok a feco gyártótól

Azok számára, akik az üvegportálok esetében is csak a legmagasabb minőséggel érik be, a feco prémium német gyártó terméket hoztuk el. A feco olyan neves épületekbe tervezett és kivitelezett már üvegportálból készült térelválasztó falrendszereket mint a Harvard University – amely véleményünk szerint jól illusztrálja a termékcsoport minőségét. 


A feco üvegportáljai egyaránt elérhetőek egy- és kétrétegű, keretes és keretmentes kivitelben, és kombinálhatóak a gyártó más térelválasztó falrendszereivel, tömörfalaival is. 

 

Üvegportálok akár okosfóliával ellátva

Bár az üvegportálok legnagyobb előnye éppen átlátszóságukból fakad, előfordul hogy bizonyos helyiségekben a privát szféra kialakítása is fontos szempont. Cégünk minden üvegportál megoldásához kompatibilis okosfólia technológiát is alkalmaz – amely lehetővé teszi a diszkrét helyiségek kialakítását is olyan módon, hogy a fényáteresztő képességét megtartsuk az üvegnek. 


Az okosfólia gyakorlatilag egy elektromos áramra reagáló fólia, amelyet gombnyomásra elhomályosíthatunk, ezzel gátolva a kíváncsi szemeket! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00