3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Üvegfal rendszerek: üvegfalak, térelválasztó üvegfal rendszerek széles választékban

SIMO

Üvegfal rendszerek térelválasztáshoz: ismerd meg legnépszerűbb termékcsoportjainkat

Üvegfal rendszerek térelválasztáshoz: ismerd meg legnépszerűbb termékcsoportjainkat

Az üvegfal rendszerek rendkívül népszerű megoldást nyújtanak, ha térelválasztásról, irodai épületekben új helyiségek leválasztásáról van szó. 

Üvegfal rendszerek térelválasztáshoz: ismerd meg legnépszerűbb termékcsoportjainkat

Népszerűségüket modern megjelenésük, világos, letisztult design-juk és egyszerű, de nagyszerű szerkezetük adja, amelynek köszönhetően megrendelőink gyors határidőkkel juthatnak hozzá üvegfal rendszereinkhez, és zárhatják le az építkezés, felújítás folyamatát a lehető legkisebb kosszal, legkevesebb felfordulással. 


De milyen lehetőségek közül válogathatsz, ha üvegfal rendszert telepítettnél irodádba, ipari épületedbe térelválasztó falként? Mutatjuk a legnépszerűbb termékcsoportjainkat és legfontosabb tulajdonságaikat, hogy könnyebb legyen a választás. 

 

Feco prémium német üvegfal rendszerek – a legmagasabb minőség a piacon

feco üvegfal rendszerek

Rendkívül nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy szakmai tapasztalatunknak és a szakmán belül szerzett hírnevünknek köszönhetően olyan üvegfal rendszer gyártó céggel is partnerviszonyt alakíthattunk ki, mint a feco német gyártó.


A feco üvegfal rendszerei minden kétséget kizáróan a legmagasabb minőséget képviselik a térelválasztó rendszerek piacán. A prémium kategórián belül nem csak térelválasztó fal kiépítésére van lehetőségünk az üvegfal rendszereknek köszönhetően, de akár funkcionális elemekkel, szellőzőrendszerekkel, tűzvédelemmel, irodai rendszerező funkcióval, akusztikai rendszerekkel is kiegészíthetjük ezeket a falakat, amelyek esetében az üvegfal rendszerek tömör (teli) falakkal is kombinálásra kerülhetnek. 


A feco üvegfal rendszerei között minden igényt kielégítő megoldásokkal találkozhatsz: egyrétegű, kétrétegű üvegfalak keretes és keretmentes változatban egyaránt elérhetőek, ahogy változatos színekkel és anyagokból készült tömörfalak is rendelkezésünkre állnak a tervezés során. 

 

Ismerd meg a feco üvegfal rendszereit IDE kattintva

 

SIMO saját gyártású üvegfal rendszerek – kiváló ár-érték arány, kompromisszumok nélkül

SIMO üvegfal rendszerek

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egy dologra bizton fény derült: a magyar piac szereplőinek igénye gyakran más irányba tereli az üvegfal rendszerek gyártását, mint a nyugati szereplőké. Felismerve és tanulmányozva ezt a tényt, tapasztalataink alapján úgy gondoltuk, a rendelkezésünkre álló folyamatokat felhasználva kifejlesztünk egy kifejezetten hazai piaci igényekre szabott üvegfal rendszert. 


A SIMO üvegfal rendszerei saját fejlesztésünknek köszönhető, és éppen azt kínálja ügyfeleink számára, amire szükségük van: sem többet, sem kevesebbet. A termékcsoporton belül szintén elérhetőek a leggyakrabban kért üvegfal rendszerek – így egyrétegű, kétrétegű üvegfalakat egyaránt gyártunk és szerelünk, természetesen keretes és keretmentes kivitelben is. 


Saját üvegfal rendszereink egyértelmű előnye az ár-érték arányban keresendő: ezek az üvegfalak kompromisszumok nélkül, ám a nyugati gyártók áraihoz képest kedvezőbb feltételekkel kerülhetnek beépítésre köszönhetően hazai gyárunknak és előre meghatározott munkafolyamatainknak. 

 

Ismerd meg a SIMO Group üvegfal rendszereit IDE kattintva

 

Komandor Walls kiváló minőségű üvegfal rendszerek – a változatos teremelosztás igényére

Komandor Walls térelválasztó rendszerek

A Komandor Walls némileg kilóg a sorból, ha az üvegfal rendszereket vizsgáljuk, hiszen ezen gyártó termékei első sorban a tömör (teli)falakra korlátozódik – azonban nem kizárólagosan. A Komandor Walls termékei a változatos teremelosztás igényét hivatottak kielégíteni kínálatunkban: abban az esetben, ha a térelválasztásnál fontos, hogy mobilfal is kerüljön beépítésre, az ő kiváló minőségű termékcsoportját javasoljuk megrendelőink számára. 


Az akár félautomata rendszerrel is kérhető mobilfalak között üvegezett verziót is találhatunk, de az sem ritka, hogy más termékcsoportokkal együtt fix üvegfal rendszerekkel kombináljuk a készülő térelválasztó falakat. 

 

Ismerd meg a Komandor Walls térelválasztó rendszereit IDE kattintva

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00