3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Üvegfal profilok: alumínium szerkezeteinkről...

SIMO

Üvegfal profilok: ami üvegfalainknak egyedülálló minőséget biztosít

Üvegfal profilok: ami üvegfalainknak egyedülálló minőséget biztosít

Az üvegfal rendszerek hazánkban is egyre jobban terjednek: számos középületben, irodaházban találkozhatunk már velük, és számodra is elérhetőek, ha a térelválasztás igényére keresel megoldást. És hogy mit kell tudni ezekről a falrendszerekről? Ismerkedj meg kicsit bővebben az általunk fejlesztett üvegfalak profilszerkezetével, amelynek köszönhetően egyedülálló minőséget, pontosságot biztosíthatunk! 

Üvegfal profilok: ami üvegfalainknak egyedülálló minőséget biztosít

Üvegfal profilok – térelválasztó rendszerek üvegből, bármilyen helyiségbe

Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött úgy gondoltuk, elérkezett az ideje, hogy hazai igényeknek megfelelő falrendszereket  is kínáljunk. Ennek megfelelően saját fejlesztésbe fogtunk, és megszülettek a SIMO üvegfalak, amelyek prémium minőségben a legjobb ár-érték arányt képviselik jelenleg kínálatunkban. 


Ezek az üvegfalak a hazai piaci szereplők legtöbb igényét képesek kielégíteni a térelválasztás területén: esztétikus, stabil, praktikus megoldást nyújtanak egy-egy új helyiség elválasztására, az üveg minden előnyével. 


Bár a legtöbben a színtiszta üveget keresik egy ilyen megoldásban, fontos azonban az is, hogy hogyan rögzítjük azt. Az üvegről már sokat beszéltünk, ejtsünk most néhány szót az üvegfal profilokról, üvegfalaink másik eleméről! 
 

Üvegfal profilok – CNC előregyártással a legmagasabb minőségért

Az üvegfalak előnyei között az esztétikus megjelenés mellett a gyors és kisebb felfordulással járó szerelést is felsorolhatjuk. Mivel az üvegfal profilokat, azaz az üveglapokat rögzítő alumínium szerkezetet a tervezés szakasza során összeállított, és ügyfeleink által elfogadott 2D és 3D tervdokumentáció alapján gyárunkban előre gyártással során munkáljuk meg, ezért a munka „oroszlánrészét” nem irodádban végezzük: így ez idő alatt kollégáid zavartalanul dolgozhatnak. A gyári körülmények között létrehozott üvegfal profilokat a lehető legnagyobb mértékben felkészítjük a beszerelésre, hogy valóban csak akkor dolgozzunk a helyszínen, amikor szükséges! 

 

Üvegfal profilok – tizedmilliméter pontos kivitelezéssel

Ez az előregyártás, a CNC vezérlésű, korszerű megmunkáló gépeink biztosítják ugyanakkor üvegfal profiljaink kiemelkedő minőségét is. Az aluprofilok minden esetben tizedmilliméter pontos szögekkel, vágásokkal és marásokkal, illesztésekkel készülnek el, amely minden igénynek tökéletesen megfelel. A legmagasabb minőségi elvárásokat még a kiszállítás előtt ellenőrizzük! 

 

Üvegfal profilok – esztétikus megjelenéssel

Bár kétség sem férhet hozzá, hogy az üvegfalak esetében az esztétikáról maga az üveg gondoskodik, azonban – főként a keretes, vagy látszó bordás kivitelű üvegfalaknál – az üvegfal profil is közre játszik a végső megjelenésben. 


A pontos illesztéseket a fentiekben már kiemeltük, beszéljünk egy kicsit az üvegfal profilok esetében választható tényezőkről! 


A tervezés során üvegfal profiljaink színét a RAL színskáláról ügyfeleink választhatják ki – így biztosak vagyunk benne, hogy minden helyiségbe találunk megfelelő, illeszkedő design-t. Az alumínium szerkezet alapfelszereltségként porfestéssel készül, amely prémium struktúr felületet biztosít – de igény szerint megrendelőink választhatnak fényes, selyem és matt felleteket, vagy különböző eloxált alumínium felületeket egyaránt SIMO saját fejlesztésű üvegfalaink esetében. 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00