Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Az üvegfalak előnyei: ezért érdemes a Te irodádba is üvegfallal tervezni!

SIMO

Az üvegfalak 4 előnye, amit Te is élvezhetsz irodádban

Az üvegfalak 4 előnye, amit Te is élvezhetsz irodádban

Az üvegfalak egészen különleges, új megjelenést képesek kölcsönözni egy irodai épületnek. Ezek a modern építőipari szerkezetek egyre népszerűbbek a vállalatok körében, hiszen nyitott, világos, tágas hatást keltenek, mégis privát helyet szolgáltatnak - amelynek köszönhetően a munkatársak hangulatát és teljesítményét is képesek javítani! 

Az üvegfalak 4 előnye, amit Te is élvezhetsz irodádban

Az alábbiakban négy nyomós okot sorolunk fel arra, hogy miért jó választás a Ti irodátokba is az üvegfal, mint térelválasztó rendszer

 

Az üvegfal telepítése gazdaságos megoldást nyújt – rövid és hosszú távon is

Egy üvegfal telepítése térelválasztó rendszerként olcsóbb megoldást kínál a hagyományos alternatívákkal szemben. Sőt, az üvegből készített fali elemek – a legtöbb esetben - könnyedén szétszerelhetők és átrendezhetők, így akkor is jó megoldást nyújtanak, ha a későbbiek során változna a teremelosztás igénye irodádban, bővülnétek, vagy csak átrendezkednétek. És ami még ennél is több: az üvegfalakat optimális esetben egy-egy költözés során is magaddal viheted, és az új épület elrendezésekor is felhasználhatjátok! 


De nem csak rövidtávon, az üvegfal építésekor jelent gazdaságosabb megoldást a hagyományos falnál. Mivel az üvegfalak lehetővé teszik a kívülről beáradó napfény szabadabb terjedését, lényegesen kevesebb mesterséges világításra van szükség az irodákban. Céged ezzel nem csak a villanyszámlán spórolhat, hanem a környezetet is kímélheti.

 

Professzionális megjelenést biztosítanak

Az üvegfalak modern, letisztult hatást keltenek, amellyel szinte bármilyen enterőrbe tökéletesen illeszkednek. Az előszobákba kihelyezett csillogó üvegfalak elegáns, szofisztikált hangulatot teremtenek, míg az üveggel körülvett munkaállomások őszinteséget és nyitottságot sugároznak. Ez nem csak a partnerek, ügyfelek felé mutat jó képet, de munkatársaid is úgy érezhetik: itt mindenki nyitott, mindenki segítőkész! 


Persze szükség szerint színezett, sötétített, mintás irodai üvegfalak is beszerelhetők, amelyek stílusosan illeszkednek az iroda látványvilágához, mégis kellő magánszférát biztosítanak a privát megbeszélések érdekében.

 

Az üvegfalak elősegítik a produktív munkakörnyezet kialakítását 

A sötét, zárt irodahelyiségek egyértelműen akadályozzák a munkatársak produktivitását, míg a világos, természetes fényben úszó irodahelyiségben az emberek jobban érzik magukat, és jobban is teljesítenek. Az üvegfalak pedig pontosan ilyen környezetet segítenek teremteni, ráadásul a csapattagok közötti kommunikációt is elősegítik, hiszen a munkatársak gyorsan megtalálhatják a szemkontaktust egymással az irodában.


A produktivitás másik fontos feltétele a csendes környezet, amelyhez az üvegfalak szintén hozzájárulnak. A minőségi, főként a kétrétegű üvegfalak kiváló zajszűrőként is szolgálnak, így a munkatársak egymást sem zavarják majd a feladataik elvégzésében. Legyen szó privát információk megbeszéléséről vagy telefonos konferenciákról, az üvegfalak biztosítják, hogy az elhangzó információk ne jussanak illetéktelen fülekbe.

 

Stílusos megjelenés, akár többszáz választható színnel

Az üveg sokkal tovább megőrzi újszerű megjelenését, mint a többi faltípushoz használ anyag. Az üvegfalak továbbá remekül passzolnak szinte bármely munkahelyi környezethez, hiszen változatos megjelenésből választhatnak megrendelőink! 


Az üvegfalat rögzítő alumínium profilok ugyanis bármely RAL színben, többféle felülettel áll rendelkezésünkre, hogy biztosan egy, az enteriőrbe tökéletesen passzoló végeredményt érhessünk el. 

 

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!


 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00