Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Üvegfal design ötletek: egyedi megoldások, esztétikus üvegfalak

SIMO

Üvegfal design ötletek, amivel nem csak leválaszthatod, de feldobhatod irodád!

Üvegfal design ötletek, amivel nem csak leválaszthatod, de feldobhatod irodád!

Az üvegfal térelválasztó megoldások hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem is csoda, hiszen nem csak praktikus, az átlagos falnál olcsóbb és rugalmasabb megoldást nyújtanak, de gyakorlatilag végtelen design ötlettel kecsegtetnek! 

Üvegfal design ötletek, amivel nem csak leválaszthatod, de feldobhatod irodád!

A mai irodatervezést, főként első sorban a már kész irodák átalakítását forradalmasították az üvegfal megoldások, amelyekkel mi magunk is több, mint 10 éve foglalkozunk. 


A trend kialakulása a nyitott irodai környezetek igényére vezethető vissza, hiszen mind a nemzetközi, mind a hazai piaci szereplők egyre inkább hisznek annak produktivitásra gyakorolt jótékony hatására. A teljesen nyitott, hangos és gyakran számos zavaró tényezőt irodákat azonban hamar felváltották az üveg válaszfalak, amelyek a nyitottság és a privát szféra megteremtéseinek előnyeit ötvözik, ráadásul mindezt költséghatékony és esztétikus módon. 


A cégünk által fejlesztett és forgalmazott termékcsoportok nem csak minőségben és funkciókban kínálnak széles körű választékot, de az irodai design kialakításában is számos lehetőséget tartogatnak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 irodai design ötletet, amit akár a Te épületedben is megvalósítunk! 

 

Keretmentes üvegfal megoldások

 

A fenti képen látható teljesen átlátszó, keret nélküli üvegfal rendszerből kialakított irodahelyiség tökéletes példája annak, ha az épületben olyan helyre szeretnénk egy újabb helyiséget létrehozni, amely erre elsőre kevésbé tűnik alkalmasnak. A keretmentes megoldásnak köszönhetően a kialakított tárgyalóba rengeteg természetes fény juthat be, amely hozzájárul az ott tartózkodók kényelméhez és produktivitásához. 
 
 

Üvegfalak, privát szférával

Termék: SIMO Economic, Economic teli ajtó teli felső elemmel és technikai panellel


A nyitott munkakörnyezet kialakításának egyik legnagyobb kihívása, hogy miként teremtsük meg az egyensúlyt a diszkrét, privát hely igénye és a világos, nyitott terek iránti igény között. A fenti képen látható mattított megoldás ötvözi a két szükségletet: az üvegfalaknak köszönhetően a konferenciaterem nyitott, világos és kellemes hangulatot áraszt, az üvegpanelen látható matt sávok mégis biztosítják a privát érzetet is. 

 

Nyitott folyosó, szűk terek nélkül

Termék: fecoplan üveg elválasztó fal

 

Az üveg térelválasztó falak nagy előnye, hogy gyakorlatilag bármely helyiséget kedvünk szerint alakíthatjuk vele át. Természetesen fontos ügyelni rá, hogy az irodák leválasztása után ne maradjanak sötét, lehangoló helyek az épületben – mint amilyen például egy szűk folyosó. Ezen a megoldáson éppen erre mutatunk nagyszerű megoldást: a sötét folyosó helyett az üvegfallal itt egy világos, letisztult és modern teret kapunk!

 

Személyre, vagy brandre szabott megoldások

Termék: fecoplan üveg térelválasztó falak

 

A letisztult és modern megoldások esetében sem kell feltétlen egyszerű design-ban gondolkodni. Személyre, vagy akár márkára szabott megjelenés is adható az üvegfal rendszereknek, ha az üveg, vagy a keret színét a megrendelő igényeire szabjuk.

 

Privát szféra és világos terek: tömörfal megoldásokkal kombinálva

Termék: SIMO Blade térelválasztó üvegfal 

 

Abban az esetben, ha az üvegfal előnyeiről nem akarunk teljes egészében lemondani, de a privát környezet megteremtése is rendkívül fontos, az üvegfal rendszereket akár tömör (teli)fal elemekkel is kombinálhatjuk. 

 

Hajlított üveg design a futurisztikus megjelenésért

Termék: SIMO Rapid egyrétegű üvegfal

 

Ahogy korábban már említettük, a lehetőségek tárháza végtelen. Ha a szögletes sarkok, az egyenes vonalak nem illeszkednek a térbe vagy a megrendelő ízléséhez, akár a fenti képhez hasonló hajlított üveg megoldásokkal is operálhatunk. 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00