Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Üvegfal ár: térelválasztó üvegfal rendszereink árai, az árakat befolyásoló tényezők

SIMO

Üvegfal ár: mi befolyásolja a projekt árát, ha üvegfallal választanád el a teret?

Üvegfal ár: mi befolyásolja a projekt árát, ha üvegfallal választanád el a teret?

A térelválasztó üvegfal árak széles skálán mozoghatnak attól függően, hogy pontosan milyen igényeket kell kiszolgálnunk. De mit érdemes megfontolni a megrendelés előtt, ami befolyásolhatja az üvegfal árakat is? Mutatjuk a legfontosabb tényezőket! 

Üvegfal ár: mi befolyásolja a projekt árát, ha üvegfallal választanád el a teret?

Üvegfal ár a választott kiviteltől függően

Üvegfal és üvegfal között is rengeteg különbség van. A rögzítés módja, a keret vastagsága és annak választott színe – vagy éppen a keretmentes kivitel – mind befolyásolhatja az üvegfal árát – és ezzel a projekt várható költségeit is. 


Alapvetően elmondhatjuk, hogy kivitelben, design-ban kétféle lehetőség között választhatnak leendő partnereink: az üvegfalak esetében keretes és keretmentes verziók is elérhetőek kínálatunkban, amely a végeredményt inkább esztétikailag befolyásolja, mintsem funkcionalitásában. 


Cégünk kínálatában jelenleg három gyártó termékei találhatóak meg, amelyek a saját rendszerükön belül egymással kompatibilisek – így akár komplex design is tervezhető az üvegfalak esetében, akár tömör (teli)falakkal kiegészítve, akár funkcionális elemekkel. Ezek a tényezők természetesen minden esetben meghatározzák a készülő üvegfal árát. 

 

Üvegfal árak a rétegrendek függvényében

Az egyes irodaházak, tárgyalók leválasztásakor sok esetben fontos kritérium a hangszigetelés biztosítása, amely szintén befolyásolja az üvegfal árát. Az üvegfalak tervezésekor és kivitelezésekor minden esetben figyelembe vesszük ezirányú igényed, így amennyiben a leválasztott helyiség hangszigetelése is fontos tényező, úgy kétrétegű üvegfalaink közül érdemes válogatnod. Ha ez a tényező kevésbé fontos, termékcsoportjaink között egyrétegű üvegfalak is találhatóak, amelyek kedvezőbb árral érhetőek el. 

 

Üvegfal ár, attól függően hogy mobilfal, vagy fixfal szükséges az adott helyiségbe

Amennyiben egy adott helyiség leválasztása a cél, úgy nem is kérdés hogy a fix rendszerű üvegfalak jó megoldást nyújtanak. Előfordul azonban, hogy a rugalmas térelosztás is igényként merül fel: ilyen esetben az üvegfalat mobilfallal, akár félautomata rendszerrel egészítjük ki, amely szintén befolyásolja az üvegfal árát. 

 

Üvegfal árak a minőség és a gyártó függvényében

Természetesen a gyártók kínálata között is van különbség az üvegfal árakban is. Az általunk forgalmazott termékcsoportok között a feco üvegfal rendszerei képviselik a prémium kategóriát: a legfelső kategóriás német gyártó termékei európai szinten is a legmagasabb minőségi elvárásokat elégíti ki, amely természetesen az üvegfal árakon is érezhető.


Ezzel szemben a kifejezetten hazai célközönség igényei alapján fejlesztett SIMO saját gyártású termékcsaládunk előnye éppen az ár-érték arányban keresendő. 

 

Üvegfal ár a szükséges előkészítő munkálatok függvényében

Nem csak maga a gyártósoron készült üvegfal ára az, amelyet egy projekt tervezésekor figyelembe kell venned – de az előkészületi munkák is befolyásolják majd a végösszeget. Projektjeink során minden esetben igyekszünk a lehető legkevesebb helyszíni szereléssel megoldani a feladatot, azonban bizonyos esetekben az épület megköveteli a komplexebb előkészületi munkálatokat, amelyek természetesen szintén befolyásolják a készülő üvegfal árát. 

 

Üvegfal ár: mikor, és hogyan derül ki?

Ahogy a fentiekben is láthatod, az üvegfal árak rendkívül széles skálán mozoghatnak, éppen ezért előzetes becslésekbe nem bocsátkoznánk a félreértések elkerülése végett. Minden ügyfelünk esetében egy tanácsadási folyamattal indítjuk a projektet, amely során szakképzett kollégáink felmérik az igényeket, és tanácsokkal látják el leendő partnerünket az épülő üvegfalról. A tervezés során több tucat szempontot figyelembe véve dolgozunk azon, hogy kialakítsuk a számodra megfelelő rendszert, és kalkulációt folytassunk a várható üvegfal árakról – melynek eredményeképp tervdokumentációval, kérésre 3D-s látványtervvel is biztosítjuk, hogy a végeredmény tökéletes, Te pedig elégedett lehess.

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00