3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Üveg térelválasztó rendszerek, üvegfalak minden igényre

SIMO

Üveg térelválasztó rendszerek – üvegfalak, fix falak a belső térelválasztásban

Üveg térelválasztó rendszerek – üvegfalak, fix falak a belső térelválasztásban

Az üveg térelválasztó rendszerek nagy népszerűségnek örvendenek olyan esetekben, amikor egy épületben az építkezés után, utólag szeretnénk egy-egy helyiséget leválasztani a többitől; vagy csupán ha a megrendelő az építkezés során egy világos, esztétikus megoldást választana a helyiségek elkülönítésére. 

Üveg térelválasztó rendszerek – üvegfalak, fix falak a belső térelválasztásban

Cégünk mozgatható térelválasztó falrendszereink mellett első sorban üveg térelválasztó rendszerek fejlesztésével, gyártásával és szerelésével foglalkozik, amelynek területén rendkívüli tapasztalatra tettünk szert. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, hogy milyen tényezőket érdemes figyelembe venni az üveg térelválasztó rendszerek tervezésekor. Kiváló kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre a tervezés első pillanatától a szerelés befejezéséig – és még azon is túl – így ha már eldöntötted, hogy neked is hasonló üveg térelválasztó rendszerre van szükséged, IDE kattintva veheted fel velünk a kapcsolatot! 

 

Üveg térelválasztó rendszerek – legnépszerűbb termékcsoportjaink

Cégünk minden esetben arra törekszik, hogy megrendelőink számára a lehető legrugalmasabb megoldásokkal állhassunk elő. Annak érdekében, hogy valóban minden felmerülő igényt maximálisan kielégíthessünk, nem csak a saját fejlesztésű SIMO üveg térelválasztó rendszereinkkel, de a prémium kategóriás német gyártó, a feco üveg térelválasztó rendszereivel is dolgozunk. Mutatjuk a legfontosabb különbségeket!

 

Feco üveg térelválasztó rendszerek

üveg térelválasztó fal

A feco üveg térelválasztó rendszerei kétségkívül a legmagasabb minőséget képviseli – nem csak a hazai, de az európai piacon egyaránt. A gyártó olyan híres épületek belsőépítészeti megoldásában járt közre, mint a Harvard University, amely véleményünk szerint abszolút jól mutatja a termékcsoportok minőségét és megbízhatóságát. 


Az üveg térelválasztó rendszerek mellett a feco olyan kiegészítő termékekkel is foglalkozik, mint az akkusztikai panelek gyártása, az irodai rendszerezők fejlesztése és gyártása, valamint a tömör (teli)falakba épített szellőző rendszerek kivitelezése, amely prémium megoldásokat kínál megrendelőink számára. 

 

SIMO üveg térelválasztó rendszerek

üveg térelválasztó fal

A nyugati, prémium termékekkel való munkánk, és a hazai célközönséggel való kapcsolattartásunk eredményeképpen hamar felismertük, hogy hazánkban egy másfajta igény is kibontakozni látszik: ez pedig a kiváló minőségű, ám a feco termékcsoportjánál valamivel egyszerűbb, rendkívül jó ár-érték arányú üveg térelválasztó rendszereket, üvegfalakat takarja. 


Felismerésünk után termékfejlesztésbe fogtunk, és ma már saját gyártású üveg térelválasztó rendszereinkkel is előszeretettel dolgozunk, megrendelőink nagy megelégedettségére. A SIMO üveg térelválasztó rendszereinek előnye többek között a gyors gyártási folyamatokban, a határidők pontos betartásában, a kompromisszummentes, kiváló minőségben és egyedülálló hangszigetelési lehetőségekben rejlik.

 

Fontos szempontok az üveg térelválasztó rendszerek tervezésekor

Az üveg térelválasztó rendszerek rétegrendje, hangszigetelő tulajdonsága

Amikor egy új helyiség leválasztása a cél, sok esetben merül fel igényként annak hangszigetelése a megfelelő munkakörnyezet kialakítása érdekében. Szerencsére mind a feco, mind a SIMO üveg térelválasztó rendszerei kiválóan teljesítenek ezen a téren, hiszen minkét gyártó termékei között megtalálhatóak a kétrétegű üveg térelválasztó rendszerek is, amelyek kiválóan teljesítenek a vonatkozó teszteken.


Természetesen, amennyiben a hangszigetelés nem alapvető követelmény, az egyrétegű üvegfal megoldások is megfelelő eredményt nyújtanak!

 

Keretes, vagy keretmentes üveg térelválasztó rendszerek, esztétikai kérdések

A leválasztandó helyiség stílusától és a megrendelő igényeitől függően az üveg térelválasztó rendszerek keretes és keretmentes kivitelben is elérhetőek. Az alumínium profilokból készülő keretek minden esetben több színben érhetőek el (a RAL színskála színeiben), amellyel esztétikailag növelhetjük a készülő üveg térelválasztó rendszerek értékét. 


Egyes termékcsoportoknál nem csak a színt, de a keret felületét is megválaszthatjuk: fényes, matt vagy selyem felületet is kérhetünk üveg térelválasztó rendszerünkhöz. 

 

Az üveg térelválasztó rendszerek átszerelhetősége, későbbi karbantartása, javítása

Nem árt gondolni a jövőre sem! Az általunk kínálat üveg térelválasztó rendszerek nagy részének kialakítása lehetővé teszi, hogy akár évek múltán is könnyen, és költséghatékonyan átszerelhessük azokat, ha megváltozott az igény a helyiségben. 


Ez nem csak akkor jelenthet előnyt, ha átépítenéd vagy rendeznéd a helyiséget, de akkor is, ha esetleg az üveg térelválasztó rendszer az idők során megsérül. Egyedülálló garanciális feltételeinknek köszönhetően nem kell aggódnod az üvegfal javítása miatt, és a garanciális időn túl is bármikor állunk rendelkezésedre. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00