3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Az irodai üvegfalak előnyei: így alakíthatod át a teret üveges megoldásokkal

SIMO

Így formálhatják át vállalatod az üvegből készült irodai elválasztók

Így formálhatják át vállalatod az üvegből készült irodai elválasztók

Függetlenül attól, hogy milyen iparágban, mekkora irodában pontosan hány főt foglalkoztatsz, a legközelebbi felújításnál érdemes átgondolni az üvegből készült irodai elválasztók telepítésért. Hogy miért? Az alábbiakban erre adunk választ! 

Így formálhatják át vállalatod az üvegből készült irodai elválasztók

Az üveg térelválasztó rendszerek a modern munkahelyek, irodák népszerű elemeiként egyre nagyobb teret követelnek maguknak a piacon. Ezek a térelválasztó falrendszerek nem csak letisztult és elegáns megjelenésükkel, de praktikus, világosságot adó tulajdonságukkal is elősegítik a kellemes és produktív munkakörnyezet kialakítását köszönhetően annak, hogy lehetővé teszik a fény szabad áramlását a helyiségekben. 

 

Az iroda optikai tunningja: az üveg felületek bővítik, nyitottnak mutatják a teret

Gyakran egy-egy iroda újratervezésekor elég néhány üvegfallal apellálni, amelyek végeredményképpen egészen új megjelenést kölcsönöznek majd munkakörnyezeteteknek. Persze a tér optikai tágítását sokféle módon megoldhatjuk: egy-egy trükkös festés vagy éppen tükrök elhelyezése is nagyszerűen alkalmas erre, azonban az üvegfalak előnyei ennél jóval tovább mutatnak, és beszerelésük is sokkal kevésbé körülményes, piszkos munka, mint egy teljes felújításé, festésé.


A sok helyet foglaló elválasztó falakkal ellentétben az üvegből készült irodai elválasztók látszólag tágasabbá alakítják át az irodát, mint amekkora valójában. Ez többek között annak köszönhető, hogy a természetes (és a mesterséges) fény szabadabban terjedhet az üveggel elválasztott helységek között.

 

Saját fejlesztésű üvegfal rendszereinket IDE kattintva nézheted meg, vagy kérd ajánlatunkat ITT, és kezdjük meg közösen a tervezést! 

 

Esztétikus, modern megoldást biztosítanak a térelválasztás terén

Az iroda megjelenése több szempontból is fontos, ha egy sikeres vállalkozást szeretnél vezetni. Nem csak kollégáid lesznek hálásak egy modern, esztétikus és praktikus munkakörnyezetért, de partnereidre is jó benyomást tehetsz, ha az irodai design-t jól átgondoltan tervezed meg. 


Ha jártál már olyan épületben, ahol üveg elválasztókkal osztották fel a teret, akkor biztosan felfigyeltél rá, hogy milyen esztétikusak is lehetnek ezek a designok. Az üvegből készül irodai elválasztók világosabbá, ragyogóbbá teszik a munkatereket, amit nem csak az ott dolgozók, hanem a betérő ügyfelek és partnerek is értékelnek majd!


Az üvegből készült irodai elválasztók többféle méretben is kaphatók, választható színű keretekkel, vagy éppen keretmentes megoldással is. Az üveg felülete is kombinálható igény szerint: meglehet például, hogy egy helységet teljesen tiszta üveggel szeretnél elválasztani, hogy több fényt engedjen be a közeli ablakokból, de az is lehet, hogy egy privát megbeszélő teremre van szükségetek, így tejüveg-szerű megoldást választanátok. Sőt! Okosfóliáinkkal a kettő akár egyszerre elérhető, és gombnyomással változtathatjátok meg az üvegfal megjelenését!

 

Segít a produktív munkakörnyezet megteremtésében

Cégvezetőként biztosan tudod, hogy a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy ahhoz megfelelő, komfortos munkakörnyezetet teremts kollégáid számára. Sok cégvezető bele sem gondolna, pedig az üveg irodai elválasztók elősegítik a produktívabb munkavégzést is. A megfelelő mennyiségű fény és a hangszigetelés mellett fontos, hogy az üvegfalakkal elválasztott irodában dolgozó kollégák tudják, hogy nem rejtőzhetnek el feletteseik elől, és így minden bizonnyal jobban odafigyelnek majd munkájukra. Ez a fajta felelősségre vonhatóság sokat javíthat egy csapat hatékonyságán.

 

Nyitott irodai környezetet teremtenek, annak hátrányai nélkül

Az open office megoldások – azok előnyeinek köszönhetően – sok ideig nagyon népszerűek voltak, de a cégvezetők elkezdték felismerni a hátrányokat, a munkát zavaró tényezőket is. Ezzel szemben a boxokra felosztott irodák elválasztják egymástól a munkatársakat, és ezzel gátolják a kommunikációt.
Az üveges térelválasztó megoldások ötvözik a kettő előnyét, azok hátrányát pedig kizárják: lehetővé teszik a kollégák közötti interakciót, mégis kizárják a kellemetlen hangokat, zavaró tényezőket az irodában. 


Az üvegből készült irodai elválasztók arra ösztönzik az alkalmazottakat, hogy tanácsokat kérjenek munkatársaiktól, kérdéseket tegyenek fel nekik, és hogy általában hatékonyabban kommunikáljanak egymással – és amikor az emberek látják is, hogy kivel beszélnek, sokkal gördülékenyebben megy az együttműködés.
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00