Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Üveg mobilfal rendszerek: mobilfalak üvegezett kivitelben vagy teljes üvegből

SIMO

Üveg mobilfal: mozgatható térelválasztó rendszerek üvegből

Üveg mobilfal: mozgatható térelválasztó rendszerek üvegből

Az üvegfalak előnyeit ötvöznéd a mobifalak praktikumával? Semmi akadálya! A Komandor Walls üveg mobilfalaival ez is lehetséges.

Üveg mobilfal: mozgatható térelválasztó rendszerek üvegből

Az üvegfalak és mobilfalak ötvözése: üveg mobilfalak

Az elmúlt években az üveg térelválasztó rendszerek egyre nagyobb területet hódítottak meg az építőiparban, és nem is véletlen. Fényáteresztő képességük, hanggátló funkciójuk és modern, letisztult megjelenésük nagyszerű választást biztosítanak azok számára, akik egy meglévő irodai helyiséget több kisebb irodára, vagy tárgyalóhelyiségre bontanának le – anélkül, hogy sötét és zárt helyeket nyernének.


Egy másik rendkívül nagy népszerűségnek örvendő technológia a mobilfalak rendszere, amelynek köszönhetően a változatos teremelosztás igényére tudunk megfelelő megoldást kínálni. Ezek a falak sínes megoldással kerülnek kialakításra, amelyet a későbbiek során a megrendelő csupán néhány mozdulattal elhúzhat, ezzel megváltoztatva a teremelosztást, és bővítve a helyiséget.


És mi történik, ha a kettőt ötvözzük? Az egyik legkeresetebb termékcsoportot kapjuk: az üveg mobilfalak csoportját. 

 

Üveg mobifalak: üvegezett részekkel, vagy teljes üvegfelületekkel

Az üveg mobilfalak között a Komandor Walls kiváló minőségű termékcsoportjain belül minden kedves érdeklődőnk választhat az üvegezett kivitelű (ablakos) mobilfal megoldások, és a teljes üvegezéssel készült mobilfalak között annak függvényében, hogy milyen végeredményt szeretne. 


Az üveg mobilfalak rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, hiszen letisztult, modern megjelenésük és praktikus kivitelezésüknek köszönhetően a kényes igényeket is nagyszerűen kielégíti! Az üvegfalakat kombinálhatjuk tömörfalakkal (telifalakkal) vagy önmagukban is alkalmazhatjuk attól függően, hogy milyen végeredményt álmodott meg megrendelőnk. 

 

Üveg mobilfalak akár okosfóliával is

Az üveg mobilfalak egyik legnagyobb előnye, hogy becsukott állapotban is elegendő természetes fényt engednek át, így akár egy-egy zárt helyiség kialakítására is alkalmasak a komfortos és egészséges munkakörnyezet megtartásával. Bár az üveg átlátszóságát sokan szeretjük, mégis gyakorta előfordul, hogy egy-egy helyiség kialakításakor a privát szféra megteremtése is szükségessé válik – és ennek nincs is semmilyen akadálya.


Az általunk forgalmazott okosfólia rendszerek a Komandor Walls üveg mobilfalaival is kompatibilisak, így az ügyfél kérésére a fólia felhelyezésével ezt az igényt is kiszolgálhatjuk. Az okosfólia legfontosabb tulajdonsága abban rejlik, hogy elektromos áram alatt szerkezete megváltozik: gyakorlatilag gombnyomásra elhomályosíthatjuk a fóliát, ezzel korlátozva az átlátszóságot és megteremtve a nyugodt, diszkrét munkakörnyezetet. 

 


 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00