Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Üveg a belsőépítészetben: üvegfalak, üveg térelválasztó rendszerek előnyei

SIMO

Ahol az esztétikum és a praktikum találkozik: az üveg szerepe a modern irodai térben

Ahol az esztétikum és a praktikum találkozik: az üveg szerepe a modern irodai térben

A modern elvárásoknak megfelelő irodai környezet megteremtésében az üveg mint anyag minden eddiginél népszerűbb választásnak bizonyul több területen is. Mutatjuk ennek előnyeit! 

Ahol az esztétikum és a praktikum találkozik: az üveg szerepe a modern irodai térben

Évről évre egyre többen dolgoznak irodai környezetben, és egyre több időt is töltünk a munkahelyi falak között, az íróasztal mögé zárva. Ezen változásnak köszönhető, hogy az irodai környezet, a munkaállomások megfelelősége is felértékelődött napjainkban. A nagyobb vállalatoktól a kisebb vállalkozásokig mindenki arra törekszik, hogy kollégái kényelmes, produktivitást támogató munkaközegben dolgozhassanak, amelynek egyik fontos szereplőjévé vált az üveg, mint anyag. 


Cégünk Közép-Európa legkomplexebb termékpalettájával rendelkezik, melynek keretén belül saját fejlesztásű, és külföldi prémium minőségű üvegfal rendszerek gyártásával, telepítésével is foglalkozunk. Ezek az üvegfal rendszerek egyre nagyobb teret hódítanak az irodai környezet kialakításában köszönhetően esztétikai megjelenésüknek és praktikusságuknak. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb előnyöket, amiket Neked is érdemes megismerned, ha átalakítanád irodád! 

 

Az üvegfalak esztétikai előnyei

Az üvegfelületek letisztultsága, fényáteresztő képessége esztétikailag kiváló megoldást kínál minden irodaháznak. Ezek a beépíthető falrendszerek keretes és keretmentes változatban is elérhetőek, amely még rugalmasabbá teszi a megjelenését: az elegáns stílustól a modern, minimálig bármilyen végeredményt elérhetünk, akár tömörfalakkal kombinálva. 

 

Esztétikus megjelenése tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen térbe, a fényár amelyet a helyiségbe enged pedig minden helyiséget feldob! 

 

Az üvegfalak praktikuma az irodai környezetben

Amellett, hogy a beépíthető üvegfal rendszerek modern és letisztult megjelenése esztétikus is, számos tételt írhatunk a praktikum oldalára is:
-    az üvegfal rendszerek telepítése gyorsan történik, akár a munka szüneteltetése nélkül
-    a telepítés során nem keletkezik hatalmas kosz 
-    ezek a rendszerek könnyen tisztán tarthatóak, a klasszikus falakkal szemben akár egy általános takarítás keretén belül is
-    kiváló hanggátló tulajdonsággal rendelkeznek (két rétegű üvegfalak esetén), így biztosítják a nyugodt munkakörnyezetet
-    mobilfal változatban is elérhetőek, így képesek alkalmazkodni a változatos teremelosztás igényéhez
-    rengeteg természetes fényt engednek be, így segítségükkel csökkenthető a villanyszámla, és egészségesebb, kellemesebb környezet érhető el velük
-    a legtöbb általunk forgalmazott üvegfal költséghatékonyan és sérülésmentesen átszerelhető, így a későbbiek során is felhasználható, ha megváltoznak az igények
-    az üvegfal rendszerek segítségével külön helyiségek is kialakíthatóak éppúgy, ahogy használhatjuk őket csupán térelválasztásra is
-    okosfólia segítségével az üvegfalakat bármikor átlátszatlanná varázsolhatjuk, ha az adott munkafolyamat megköveteli a privát szférát. 

 

A fenti előnyöket kihasználva akár a Te irodád is új köntösbe bújhat: akár személyre szabott megoldásokkal tehetjük még esztétikusabbá! Vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és kezdjük el irodád újratervezését együtt! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00