3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Tömör fal megoldások: térelválasztás, épített fal nélkül

SIMO

Tömör fal megoldások, az épített falon túl

Tömör fal megoldások, az épített falon túl

Az irodai térelválasztás területén ma már jóval modernebb megoldások állnak rendelkezésünkre, mint az épített falak. Az alábbi cikkben ezeket ismerheted meg! 

Tömör fal megoldások, az épített falon túl

Előfordul, hogy az irodában változás áll be. Nagyobb létszámmal dolgoznátok, vagy éppen egy felértékelődött munkafolyamatnak lenne szükség külön helyiségre. Tárgyalók kialakítása, ebédlők elszeparálása vagy több munkaállomás elkülönítése? A legtöbben ilyenkor újra terveznék az  iroda falait, ami ijesztő és sok munkával, kosszal járó feladat. De valóban így kell ennek lennie? Milyen tömör fal megoldásokat ismerünk még? 

 

Tömör fal térelválasztó rendszerek irodai felhasználásra

A tömör fal térelválasztó rendszerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban. Nem is csoda, hiszen segítségükkel gyorsan, és az építkezéssel járó kosz nélkül alakíthatjátok át az iroda elrendezését! Az általunk kínált tömör falak között megtalálod az abszolút prémium minőséget feco rendszerei között, de választhatsz a szintén kiváló minőségű KOMANDOR Walls falrendszereiből is, amelyek nem csak tömörfal megoldásokat, de mobilfalakat is kínálnak megrendelőink számára! 

Ezek a falrendszerek tömör fal panelekből állnak, amelyeket sínes rögzítéssel helyezünk el az irodában, ezzel leválasztva a kívánt helyiségeket. 
 

 

Tömör falak, amelyek bármely helyiségbe tökéletesen illeszkednek

A tömör falak egyik nagy előnye a gyors beszerelhetőség mellett, hogy abszolút alkalmazkodni képes a helyiség stílusához. A falrendszerek akár több száz színnel és felülettel készülhetnek, így akár egy modern és letisztult irodába is elhelyezhetőek épp úgy, ahogy egy klasszikus stílusú helyiségbe ízléstől függően. 


Készülhetnek fa felülettel, üvegből, de akár strukturált felülettel is, a tervezés során ez csak rajtad áll! 

 

Tömör falak kiváló hangszigetelési tulajdonságokkal

Sokan tartanak tőle, hogy a falrendszerként beépített tömör falak nem nyújtják azt, amit egy épített fal tud, de ez nem igaz. Az általunk forgalmazott tömör falak akár magas hangszigetelési tulajdonságokkal is elérhetőek, így a kialakított helyiségekben is biztosított a nyugodt, kiegyensúlyozott munkahelyi környezet! 

 

Tömör falak akár üvegezett, akár teliüveg kivitelben

A tömör fal közös jellemzője, hogy átláthatatlan anyagból készül, például fa hatású lapokból. Kínálatunkban azonban nem csak tömör falak, de üvegfalak, vagy üvegezett tömörfalak is találhatóak! Sőt, ezek akár egymással kombinálva is megoldhatóak köszönhetően annak, hogy mindkét gyártó olyan tömör fal rendszereket gyárt, amelyek saját rendszereikkel kompatibilisek – így a tervezés során rendkívül nagy szabadságot ad nekünk ez a lehetőség. 

 

Úgy érzed, neked is tömör falaink jelentenék a megoldást? Vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és kezdjük meg a tervezést! 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00