Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Tolófal megoldások: irodai mobilfalak, konferenciaközpont elválasztása mobilfallal, oktatási intézmények szeparálása mobilfallal

SIMO

Tolófal megoldások: milyen területekre ajánljuk?

Tolófal megoldások: milyen területekre ajánljuk?

A tolófal megoldások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban. A mobilfalak rugalmas megoldást kínálnak a térelválasztás területén – de milyen területeken használják a leggyakrabban? 

Tolófal megoldások: milyen területekre ajánljuk?

Mobil térelválasztó rendszerek, mobilfalak telepítésére sok esetben lehet szükség. A nagy területek elválasztása, vagy a kis irodák praktikusabbá tétele egyszerű feladat ezekkel a térelválasztókkal, hiszen a rugalmasság megőrzése mellett keríthetünk el újabb helyiségeket. És hogy hol alkalmazzuk ezeket a falakat a leggyakrabban? Mutatjuk! 

 

Tolófal megoldások, mobilfalak irodák, irodaházak építése során

Az irodai elrendezések egyik modern követelménye a helyiségek maximális kihasználtságának megteremtése. A praktikum itt nem elhanyagolható tényező: a munkavállalók igényeit éppúgy ki kell tudnia szolgálni egy modern irodának, mint a szervezet mindennapjait: tárgyalókra, csapatmunkára alkalmas helyre és elszeparált, nyugodt munkaállomásokra ugyan úgy szükség van. Ennek innovatív megvalósításában kapnak jelentős szerepet mobilfalaink, tolófalaink: a kisebb-nagyobb helyiségeket ugyanis ezekkel úgy tudjuk leválasztani, hogy megőrizzük a belső tér rugalmasságát és funkcionalitását, hiszen a falpanelek könnyedén mozgathatóak, elhúzhatóak lesznek. 

 

Mobilfal megoldások szállodáknak, konferenciatermekhez, előadótermekhez

A konferenciahotelek elrendezése a hoteltulajdonosok és építtetők számára jelentős kihívásokat tartogatnak: bár a nagyméretű konferenciatermek kiváló bevételi forrást jelenthetnek, mégis, a legtöbb esetben kisebb termekre volna igény. 


A mobilfalak, tolófalak éppen ezért a konferenciahotelek számára is kiváló megoldást kínálnak: beépítésükkel elérhetjük, hogy a terem akár több részre tagoltan is használható legyen, igény szerint pedig egybe nyitva sajtótájékoztatók, konferenciák, céges rendezvények vagy esküvők helyszínéül szolgáljon. 

 

Tolófal megoldások oktatási, művészeti intézmények számára

A konferenciahotelek esetében felmerülő probléma nem csak őket érinti: a különböző oktatási helyszínek, akár képzési központok esetében ugyanígy elfordulhat. Ezek a helyiségek rugalmas megoldásokat követelnek meg, hiszen a nagy egybefüggő terek felosztásával akár egyszerre több rendezvényt, oktatást, képzést is megtarthatunk – míg a termek összenyitásával lehetőséget teremthetünk a nagyobb lélegzetvételű, akár több száz fős eseményeknek is. 

 

Bármilyen intézménybe is keresel tolófal megoldást, a KOMANDOR Walls mobilfalai minden igényt kielégítenek! Kiváló hangszigetelési tulajdonságaiknak köszönhetően az elválasztott termek akár mindegyikét használhatod anélkül, hogy zavarnád a másik helyiségben folytatott munkát – a fal elemek pedig bármikor néhány mozdulattal eltolhatóak, ezzel összenyitva a teret. 


Amennyiben neked is ilyen megoldásra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és kezdjük meg a tervezést!  
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00