3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó üvegfal rendszerek: Közép-Európa legkomplexebb termékpalettájával várunk!

SIMO

Térelválasztó üvegfal rendszerek minden igényre: prémium és költséghatékony megoldások

Térelválasztó üvegfal rendszerek minden igényre: prémium és költséghatékony megoldások

Térelválasztó üvegfal rendszert keresel irodádba? Közép-Európa legkomplexebb termékpalettájával várunk, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő rendszert! 

Térelválasztó üvegfal rendszerek minden igényre: prémium és költséghatékony megoldások

A térelválasztó üvegfal rendszerek modern megjelenése, praktikussága és fényáteresztő képessége egyre több irodában hódít. Népszerűsége az elmúlt években töretlenül növekedett, így ma már mindenki számára elérhető! Amennyiben úgy gondolod, a Te problémádra is egy térelválasztó üvegfal rendszer a megoldás, vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és kezdjük meg a tervezést! 

 

Ha pedig még tájékozódnál, az alábbiakban bemutatjuk változatos térelválasztó üvegfal rendszer megoldásainkat, amelyek minden igényt kielégítenek. 

 

Saját fejlesztésű térelválasztó üvegfal rendszereink: a hazai igényekre szabva

térelválasztó üvegfal

Munkánk során elhivatottan keressük a legjobb, testre szabható megoldásokat a térelválasztó üvegfalak területén. Hivatásunk kezdetén kiváló partnereink felkutatása után az ő termékcsoportjaikkal szolgáltuk ki kedves vásárlóinkat, azonban az évek során felfedeztük, hogy hazánkban más igények is uralkodnak: erre reagálva kezdtük meg saját fejlesztésű térelválasztó üvegfalaink megalkotását, amely ma már az egyik legnépszerűbb termékcsoportunkká nőtte ki magát! 


Kiváló minőségben, kompromisszumok nélkül készülnek ezek a térelválasztó üvegfalak amellett, hogy hazánkban az egyik legjobb ár-érték arányt képviselik. Kínálatunkban egy- és kétrétegű, keretes és keretmentes fix üvegfal rendszereket találsz, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak a térelválasztás területén! 

 

Kattints IDE a SIMO kiváló minőségű üvegfal rendszereiért! 

 

Prémium térelválasztó üvegfal rendszerek a feco gyártótól: a legmagasabb minőségben

térelválasztó üvegfal

Azok számára, akik csak és kizárólag a piacon fellelhető legjobb minőséggel érik be, a feco vállalat prémium térelválasztó üvegfal rendszereit hozzuk házhoz. A feco széles termékpalettájában az üvegfalak mellett tömörfalak, akkusztikus rendszerek, praktikus elemekkel, akár rendszerezőkkel, szekrényekkel kiegészített térelválasztó rendszerek találhatóak, így valóban elmondhatjuk, hogy segítségével minden igényre tudunk kielégítő megoldást javasolni! 


A feco prémium térelválasztó üvegfal rendszereit olyan híres épületekben is megtalálod mint a Harvard University, így biztos lehetsz benne, hogy valóban a legjobbat kapod. 

 

Kattints IDE a feco prémium térleválasztó üvegfalaiért! 

 

Mobil térelválasztó üvegfalak a KOMANDOR Walls-tól, a változatos teremelosztás igényére

térelválasztó üvegfal

A térelválasztó rendszerek specialistájaként kínálatunkból természetesen a mobilfal megoldások sem maradhattak ki. Az elhúzható térelválasztó rendszerek, panelekből álló mozgatható falak rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a változatos teremelosztás igényére is megfelelően választ adnak! 


A KOMANDOR Walls kiváló mobilfalaival pedig nincs lehetetlen: a termékpalettán tömör mobilfalak, üvegezett, és üveg térelválasztó mobilfalak egyaránt megtalálhatóak, ráadásul ezek a rendszerek egymással kompatibilisek, így a tervezés során akár ötvözhetjük is az előnyöket. 

 

Kattints IDE további információért a KOMANDOR Walls mobil térelválasztó rendszereiért! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00