Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó üvegfal árak

SIMO

Térelválasztó üvegfal árak: mitől függ, hogy mennyibe kerül egy projekt?

Térelválasztó üvegfal árak: mitől függ, hogy mennyibe kerül egy projekt?

A térelválasztó üvegfalak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is, főként az irodai térelválasztás területén. De mi befolyásolja az árakat? 

Térelválasztó üvegfal árak: mitől függ, hogy mennyibe kerül egy projekt?

A térelválasztó üvegfal rendszerek számos olyan előnnyel rendelkeznek, amely miatt népszerű választásnak bizonyulnak, amennyiben egy-egy nagyobb iroda, vagy más helyiség felosztása a cél. Az előnyök között sorolhatjuk a modern megjelenést és zökkenőmentes telepítést, a költséghatékony, akár újraszerelhető szerkezetet, valamint sok esetben a térelválaztó üvegfalak árát is, összehasonlítva más válaszfal rendszerekével, például az épített falakéval. De mi befolyásolja, hogy egy-egy projekt mennyiért készülhet el? Mutatjuk a legfontosabb tényezőket a térelválasztó üvegfal árak tekintetében! 

 

Térelválasztó üvegfal árak – a prémium minőség itt is magasabb árral jár! 

Az építőipar minden területén, így a térelválasztó üvegfalak esetében is fontos, hogy milyen minőséget várunk el. Természetesen itt is széles skálán mozognak a lehetőségek: a piacon a legegyszerűbb üvegfalaktól a prémium minőségű rendszerekig mindent megtalálsz. 


A mi célunk, hogy a hazai piacot a lehető legnagyobb mértékben fedjük le, és mindenki számára megfelelő alternatívákat tudjunk kínálni – ennek megfelelően állítottuk össze termékkínálatunkat is. 

 

Prémium térelválasztó üvegfalaink

Azok számára, akik csak és kizárólag a legjobbal érik be, a feco térelválasztó üvegfal rendszereket ajánljuk. A prémium német gyártó az elérhető legmagasabb minőséget képviseli: olyan épületekben használták már rendszereiket mint a Harvard University, amely jól mutatja, hova érdemes pozícionálni őket a piacon. Természetesen a magasabb minőség az áron is meglátszik: a térelválasztó üvegfal árak ebben az esetben alapvetően magasabbról indulnak. 

 

Költséghatékony térelválasztó üvegfalaink

A térelválasztó rendszerek építésekor hamar felfigyeltünk rá, hogy főként a hazai, de néhány külföldi piacon is nagy igény van a költséghatékony, ám kompromisszummentes megoldásokra is. Ennek megfelelően cégünk saját fejlesztési üvegfal rendszereit ezen elv mentén dolgoztuk ki!
Azok számára, akik szeretnék élvezni az üvegfalak előnyeit költséghatékony megoldások keretén belül is, a SIMO üvegfalak kínálnak tökéletes megoldást: kiváló minőségben, gyorsan, költséghatékonyan. 

 

Térelválasztó üvegfal árak: egy és kétrétegű kivitelben is

Ahogy mindenhol, az anyagköltségek a térelválasztó üvegfal árak esetében is meghatározó tényezőnek számítanak – így a kétrétegű üvegfal árak valamivel magasabbak, mintha beérnénk az egyrétegű üvegfalakkal. 


De mi a különbség?

 

Alapvetően a hangszigetelési tulajdonság az, amely befolyásolja ezt a döntést: amennyiben irodaházadban elsődleges fontosságú, hogy az elválasztott terek megfelelő hangszigetelést is kapjanak, úgy mindenképp érdemes a kétrétegű rendszerekben gondolkodnod – viszont ha ez nem elengedhetetlen, a jóval költséghatékonyabb, egyrétegű üvegfalak is jó megoldást kínálnak. 

 

Térelválasztó üvegfal árak – a design és praktikum

Az üvegfalak esetében is lehetőséged van egyedit tervezni, különlegeset választani! Alumínium keretes üvegfalaink esetében például az elemek igény szerinti RAL színben rendelhetőek, alapfelszereltségként porfestéssel, prémium struktúr felülettel – azonban amennyiben szeretnétek egyedi designt, egyedileg, felár ellenében kérhető akár fényes, selyem és matt felületekkel, vagy különböző eloxált alumínium felületekkel is az elemek festése. 


Ugyanígy az üvegfelület megváltoztatására is van lehetőségetek: alapfelszereltségként víztiszta üvegezéssel készülnek üvegfalaink, azonban egyedileg kérhető akár savmart üveg, akár anyagában színezett vagy színes fóliával laminált üvegfelület is egyaránt.

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00