3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó üvegezés: az üvegfalak előnyei 5 pontban

SIMO

Térelválasztó üvegezés: ezért érdemes üveg térelválasztóban gondolkodnod

Térelválasztó üvegezés: ezért érdemes üveg térelválasztóban gondolkodnod

A térelválasztó üvegezés, azaz az épített üvegfalak egyre népszerűbbek hazánkban is az irodafelújítások tekintetében. De milyen előnyökkel jár ha a térelválasztó fal üvegből van? Többet tudunk mondani, mint a fényáteresztés! Ismerd meg a részleteket alább.

Térelválasztó üvegezés: ezért érdemes üveg térelválasztóban gondolkodnod

Az üveg térelválasztó rendszerek egyértelmű és mindent elsöprő előnye valóban a fényáteresztő képességében rejlik. Segítségével több természetes fény juthat még a sarki, ablak nélküli leválasztott  helyiségbe is, a tér nagyobbnak és világosabbnak hat: ez a legfőbb ok, amiért ma már olyan sokan választják az üvegfalakat megoldásnak. Előnyei azonban még ennél is tovább mutatnak! Ha szeretnéd Te is élvezni ezeket az irodádban, kérd személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva, és kezdjük meg a tervezést! 

 

Ha még nem vagy biztos a döntésben, az alábbiakban 4 pontban ismertetjük a térelválasztó üvegezés további előnyeit. 

 

#1 A térelválasztó üvegezés modern, letisztult design-t ad, ami illeszkedhet arculatodhoz is

Egy iroda design kialakításakor a praktikum mellett kétség kívül követelményként jelenik meg az esztétikum is. Mindannyian szeretnénk, ha az irodánk prezentálná cégünket, és modern, letisztult és szép lenne – amire a térelválasztó üvegezés tökéletesen alkalmas.


Az üvegfalak elérhetőek keretes és keretmentes megoldással is, valamint akár tömörfal elemekkel is kombinálhatjuk őket – így alkotva meg a kívánt végeredményt – ráadául színeiben, mintáiban akár a cég arculata is visszaköszönhet hiszen mind az üveg, mind pedig az alumínium keret színezhető. 

 

#2 A térelválasztó üvegezés gyorsabb és „tisztább” munka, mint a falazás: akár munkaidőben is történhet

Egy felújítás során szinte mindig számolnunk kell azzal, hogy annak idejére az irodát ki kell üríteni, rossz esetben a munkát fel kell függeszteni akár napokra, hetekre. A térelválasztó üvegezés esetében ez nem igaz: az üvegpaneleket előre gyártjuk, így a helyszínre már úgy szállítjuk hogy minden lehetséges dolgot elvégeztünk rajta a gyárban, amit lehetett. Ennek köszönhetően a térelválasztó üvegezés gyorsan és viszonylag csendben történik: amennyiben az irodában olyan hely ami nem érintett, ott a munkatársak munkáját nem zavarjuk meg. 

 

#3 A térelválasztó üvegezés kiváló hangszigetelést biztosít, és a belátásgátlás is megoldható igény szerint

A legtöbb iroda esetében amikor térelválasztásra kerül a sor, fontos kritérium hogy a térelválasztó üvegezés megfelelő hanggátlást is biztosítson. A nálunk elérhető falrendszerek között számos kétrétegű üvegfal is található, amely már magas szinten megfelel ennek a követelménynek! 
További előny, hogy a térelválasztó üvegezés akár okosfóliával ellátva is készülhet, így a belátásgátlás is megoldott, ráadásul rugalmas. Az okosfóliának köszönhetően az elkészült üvegfalak „gombnyomásra” tejüveg-szerű felületet vesznek fel, így biztosítva a privát szférát igény szerint. 
 

 

#4 A térelválasztó üvegezés költséghatékony megoldást jelent, sok esetben a későbbiekben átszerelhető, bővíthető

Bár egy felújítás során mindig abban reménykedünk, hogy a következő 10-20 évre „le van a gond”, a gyakorlat valahogy a legtöbb esetben máshogy hozza. Legyen akárhogy is: a térelválasztó üvegezés megfelelő választás. Élettartama rendkívül magas, így ha nincs szükség a megbolygatására sok-sok éven át kiszolgálhatja megrendelőinket, amennyiben azonban mégis átvariálásra kerülne a sor, a legtöbb általunk forgalmazott üvegfal költséghatékonyan és sérülésmentesen átszerelhető, így „nem vész kárba” amit egyszer már megvásároltál! 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00