3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó tolófal: mobilfal, mozgatható térelválasztó rendszer a KOMANDOR Walls-tól

SIMO

Térelválasztó tolófal: mobil megoldás a térelválasztás területén

Térelválasztó tolófal: mobil megoldás a térelválasztás területén

Térelválasztó tolófalra volna szükséged, amivel rugalmas és megváltoztatható teremelosztást érhetsz el irodádban, hoteledben, rendezvényközpontodban vagy más helyiségedben? Fedezd fel az általunk kínált kiváló minőségű mobilfal rendszerek, a KOMANDOR Walls termékcsoportjának előnyeit! 

Térelválasztó tolófal: mobil megoldás a térelválasztás területén

A térelválasztó tolófalak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban az építőipar területén. Ezek a panelekből álló, mozgatható falrendszerek kiváló megoldást kínálnak azok számára, akik szeretnék a rendelkezésükre álló helyiséget több részre tagolni, azonban az állandó fix falak nem nyújtanak megfelelő rugalmasságot. A térelválasztó rendszerek specialistájaként saját fejlesztésű fix üvegfal rendszereink mellett szeretnénk a piaci igényeket teljes egészében kiszolgálni, így a KOMANDOR Walls partnereként a térelválasztó tolófalak, mobilfalak piacán is jelen vagyunk, megbízásod vállalni tudjuk. 

 

De mit tudnak ezek a térelválasztó tolófalak, és miért olyan népszerűek? Mutatjuk!

 

A KOMANDOR Walls térelválasztó tolófalak előnyei

A KOMANDOR Walls tolófalai egyértelműen a magas minőséget képviselik, és kompromisszummentes megoldást nyújtanak minden megbízónk számára. Népszerűségüket elsősorban ennek, és változatosságuknak köszönheti: ezek a mobilfalak akár több száz színben és felülettel kérhetőek, elérhetőek üvegezett és teliüveg kivitelben is, így minden enteriőrbe megfelelő design alakítható ki segítségükkel. 


A gyártó térelválasztó tolófalainak másik előnye a rögzítésben keresendő: ezek a mobilfal panelek már kizárólag felső sínes rögzítéssel kerülnek beépítésre, a fal elemek a felső sínen mozogva húzhatóak el – így nincs szükség a padlóburkolat megszakítására, küszöbök és alsó sínek kialakítására. Ez rendkívül esztétikussá és kényelmessé teszi a termékcsaládot. 


A térelválasztó tolófalak ezen felül kiváló hanggátló funkcióval is rendelkeznek, így megbízóink a mobilfal segítségével leválasztott helyiségekben a csendet és nyugalmat is élvezhetik. 


További előnye a KOMANDOR Walls termékcsoportjának, hogy a térelválasztó tolófalak gyártása és beszerelése jóval gyorsabb, és kisebb felfordulást generál mint akár egy fal megépítése. A tervek alapján a gyártótól mi megrendeljük a szükséges elemeket, és azokat a lehető legnagyobb készültségben szállítjuk a helyszínre, ahol gyorsan és precízen szereljük össze, akár a kollégák munkájának megzavarása nélkül! 
 

Milyen térelválasztó tolófalak közül választhatsz? 

Amennyiben eldöntötted, hogy a térelválasztó tolófalak rugalmasságára van ötleted, kezdődhet is a tervezés! IDE kattintva kérheted ajánlatunkat. 


De mégis milyen lehetőségeid vannak a térelválasztó tolófalak tervezése közben? Az alábbiakban összefoglaljuk a KOMANDOR Walls mobilfalainak típusait, amelyek egymással kompatibilisak, így akár kombinációkat is létrehozhatsz belőlük. 

 

Térelválasztó tolófal telifal kivitelben: a KOMANDOR Walls MAW110 

A klasszikus térelválasztó tolófal a KOMANDOR esetében is a tömörfalat jelenti – hiszen erre van a legnagyobb igény a piacon. A telifal esetében a megrendelőnk rengeteg szín és felület közül válogathat, hogy az tökéletesen illeszkedjen a meglévő enteriőrbe. 


IDE kattintva tudhatsz meg többet a KOMANDOR Walls MAW110 térelválasztó tolófalról.

 

Térelválasztó tolófal üvegezett kivitelben: a KOMANDOR Walls MAW110G

Gyakran felmerülő igény, hogy a leválasztott helyiségbe is engedjünk fényt. Erre nyújt megoldást a KOMANDOR Walls MAW110G termékcsalád, amely telifal kivitelben üvegezett design-nal készül, gyakorlatilag ablakokat kap. Ez nem csak praktikus, de esztétikus megoldás is, amellyel a tervezés során érdemes kalkulálni. 


IDE kattintva tudhatsz meg többet a KOMANDOR Walls MAW110G térelválasztó tolófalról.

 

Térelválasztó tolófal üvegből: a KOMANDOR Walls MAW48

Természetesen az üvegfalak népszerűsége a térelválasztó tolófalak esetében is megjelenik. Sokan keresik ezt a megoldást: olyan üvegfalat, amely igény esetén a mobilfalhoz hasonlóan eltolható. A KOMANDOR Walls MAW48 termékcsoportja éppen ezt kínálja! 


IDE kattintva tudhatsz meg többet a KOMANDOR Walls MAW48 térelválasztó tolófalról.
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00