Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó rendszerek fejlesztése, térelválasztó falak, mobilfalak

SIMO

Térelválasztó rendszerek fejlesztése

Térelválasztó rendszerek fejlesztése

Térelválasztó rendszereket fejlesztő csapatunk és projektmenedzsmentünk gondoskodik arról, hogy mindig a legkorszerűbb térelválasztási megoldást biztosítsuk partnereinknek. 

Térelválasztó rendszerek fejlesztése

TÉRELVÁLASZTÓ RENDSZEREK FEJLESZTÉSE

Térelválasztó rendszereket fejlesztő csapatunk és projektmenedzsmentünk gondoskodik arról, hogy mindig a legkorszerűbb térelválasztási megoldást biztosítsuk partnereinknek. 

 

Egyedi innovációkkal és megoldásokkal tökéletesítjük termékeinket, hogy azok a kor elvárásainak teljes mértékben eleget tegyenek. 

 

Térelválasztó rendszereinket a magyarországi tapasztalataink alapján maximálisan a piac igényei szerint fejlesztettük ki és tökéletesítjük rendszeresen. Több éves és több száz projektet felölelő tapasztalatunknak köszönhetően nem riadunk vissza az egyedi és bonyolult igények megvalósításától.

 

SIMO GROUP térelválasztó rendszerek – a hazai piaci igények szerint fejlesztve

A SIMO GROUP Kft.-nél térelválasztó rendszereink fejlesztése, és partnereink által gyártott üveg- és mobilfalak beszerelése során is egy cél vezérel minket: hogy ügyfeleinket minden esetben a legmagasabb színvonalon szolgálhassuk ki, és megtaláljuk számukra az igényeiknek leginkább megfelelő, kompromisszummentes megoldást a térelválasztó rendszerek között. 


Több, mint 10 éves belsőépítészetben eltöltött tapasztalatunk alatt cégünk ismert és elismert szereplőjévé vált a térelválasztó rendszerek piacának, amely tudásunkat igyekszünk a leghatékonyabb módon jövőbeli ügyfeleink előnyére formálni. Ezen céltól vezérelve 2016-ban úgy döntöttünk, hogy saját termékcsalád fejlesztésébe kezdünk – amely termékcsalád kifejlesztése során a legmagasabb német minőséget, és a magyar leleményességet kívánjuk ötvözni – a hazai piacon felmerülő igényeket kiszolgálva. 

 

Térelválasztó rendszerek cégünk fejlesztésében – mit kínálnak a SIMO üvegfalak ügyfeleinknek?

Kifejezetten magyar piacra szánt saját termékcsoportunk és térelválasztó rendszereink fejlesztése során egy olyan termékcsalád megalkotása volt a célunk, amely pontosan a hazai ügyfelek igényeit szolgálja ki. Sem többet, sem kevesebbet. 

 

Ezen térelválasztó rendszerek - köszönhetően az általunk kialakított moduláris szerkezetnek és a felhasznált gyártástechnológiának - egyedülálló ár-érték aránnyal bírnak, és kompromisszumok nélküli megoldást kínálnak azon ügyfeleinknek, akik számára a fix térelválasztó rendszerek területén fontos a jövőbetekintő formatervezés és a funkcionális előnyök megtartása. 

 

Térelválasztó rendszereink esetében nem elhanyagolható szempont a fejlesztéseink gyártástechnológiánkhoz történő igazítása. Az egyik legfontosabb folyamat az alumínium szálprofilok feldolgozása – amelyet prémium kategóriás CNC vezérlésű darabolófűrészünk és megmunkálóközpontunk tesz lehetővé. Az így elkészülő szálprofilokból kifogástalan minőségű előregyártott elemeket készítünk, amelyek a későbbiek során lehetővé teszik, hogy a megrendelt térelválasztó rendszereket a lehető legrövidebb határidővel, kompromisszummentes minőségben szerelhessük be ügyfeleinkhez. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00