3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

A Schaeffler Savaria beltéri üvegfal- és válaszfal rendszerei

SIMO

Referenciánk: a Schaeffler Savaria új szombathelyi üzemének beltéri üvegfal- és válaszfal rendszerei ►VIDEÓVAL

Referenciánk: a Schaeffler Savaria új szombathelyi üzemének beltéri üvegfal- és válaszfal rendszerei ►VIDEÓVAL

A Schaeffler AG, a világ egyik legnagyobb autóipari vállalata.  Az általuk megbízott fővállalkozó partnereként - aki Szombathely és környékének egyik legmeghatározóbb építőipari generálkivitelezője -   a beruházó újonnan épülő szombathelyi üzemének beltéri üvegfalait és térelválasztó rendszereit kiviteleztük. 

Referenciánk: a Schaeffler Savaria új szombathelyi üzemének beltéri üvegfal- és válaszfal rendszerei ►VIDEÓVAL

 

 

A beruházásról pár szóban

A Schaeffler AG az autóipari- és ipari vállalatok egyik kiemelkedő szereplője, amely a globális piacon is jelentős szerepet tölt be. A több, mint 70 éve működő cégcsoport szombathelyi telephelyén hazánkban elsőként foglalkozik tisztán e-mobilitási komponensek és rendszerek, elektromos motorok alkatrészeinek gyártásával. A projekt hivatalos átadására 2021 szeptemberében került sor.

 

 

 

A Schaeffler Savaria beltéri üvegfalainak és válaszfalainak megtervezése, gyártása és kivitelezése

A gyárépület megtervezésekor és kivitelezésekor a megbízó hitvallásának megfelelően célul tűzte ki, hogy maga az épület is megfeleljen a környezetbarát elveknek. Ennek megfelelően minden elem megválasztásakor fontos szempont volt a német DGNB nemzeti energetikai tanúsítvány megléte, amely feltételnek az általunk forgalmazott és szerelt német válaszfal rendszerek feleltek meg. 
A projekt során – a megbízó igényei alapján – elsődleges szempont volt továbbá a beépített üvegfalak és válaszfalak prémium minősége, így esett a választás az általunk szállított és telepített német falrendszerekre, amelyek az elérhető legmagasabb minőséget képviselik az üvegfalak esetében. 

 


A válaszfalak szállítása és telepítése szigorú határidők között zajlott, amelynek betartása cégünk számára is fontos szempont, így megrendelőnk eziránti igényét maximálisan teljesíteni tudtuk amellett, hogy a munka minden szegmense rendezetten, a lehető legtisztábban zajlott. 

 

 

Partnereink a projektben

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00