3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Az Épkar Zrt. irodájának üvegfalai és mobilfalai

SIMO

Referenciánk: az Épkar Zrt. irodájának átalakítása SIMO Rapid üvegfalakkal és KOMANDOR Walls MAW110 mobilfalakkal

Referenciánk: az Épkar Zrt. irodájának átalakítása SIMO Rapid üvegfalakkal és KOMANDOR Walls MAW110 mobilfalakkal

2021 első negyedévében egy speciális megbízást kaptunk hazánk egyik legjelentősebb építőipari vállalatának jóvoltából. A projekt különlegessége, hogy munkaadónk ebben az esetben az építtető és a generálkivitelező is egyben – hiszen az Épkar Zrt. saját Jagelló utcai irodaházának megújítása kapcsán bízott meg bennünket, az épületben kialakítandó üvegfalak és mobilfalak tervezésére, gyártására és beépítésére. 

Referenciánk: az Épkar Zrt. irodájának átalakítása SIMO Rapid üvegfalakkal és KOMANDOR Walls MAW110 mobilfalakkal

Az Épkar Zrt.-ről röviden

Büszkék vagyunk rá, hogy országunk egyik legerősebb építőipari vállalata is bizalmat szavazott cégünknek, termékeinknek. Az Épkar Zrt. ma már 40 éve fontos szereplője a piacnak, missziói között pedig olyan célkitűzéseket láthatunk, mint a pontosság, a megbízható munkavégzés, a gyorsaság és a minőség – amely célokkal mi magunk is azonosulni tudunk.


Az Épkar Zrt. olyan neves projektek kivitelezésében vett részt, mint a Puskás Aréna, a Millenium Háza, vagy éppen a Vásárcsarnok műemléképületének felújítása és még számtalan ismert épület, ami prezentálja a cég  pozícióját a hazai építőipari vállalatok között. 


Közös projektünk során a saját irodaházuk átalakítása, korszerűsítése volt a cél, amelynek kivitelezéséhez cégünk is számottevően hozzájárult. 

 

 

Az Épkar Zrt. irodaházának kialakítása SIMO Rapid üvegfalakkal és KOMANDOR Walls MAW110 mobilfalakkal

Az Épkar Zrt. Jagello úti irodájának kialakítása során fontos szempont volt a világos terek megteremtése, valamint a komfortos munkaállomások kialakítása egyaránt. Az építkezés során egyik legnépszerűbb termékcsoportunk, a SIMO Rapid rendszer került kialakításra nyíló- és toló üvegajtókkal kombinálva, amely modern, letisztult és világos tereket biztosít az új épületben.
Az irodák és közösségi terek leválasztásán felül egy tárgyaló is kialakításra került, amelynek változó igényű leválasztásához a KOMANDOR Walls MAW110 mobilfal optimálisnak bizonyult, Rw=49 dB hangszigetelő képességének és kiváló minőségének köszönhetően.


Részünkről a projekt végleges átadására 2021 májusában került sor, a modern, világos környezetet a vállalat dolgozói pedig azóta is élvezik.

 

A projektben résztvevő partnereink:


 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00