3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Projekt: Debreceni Egyetem Innovációs Központjának térelválasztó üvegfalai

SIMO

Referenciánk: a Debreceni Egyetem Innovációs Központjának tárgyalói SIMO Rapid rendszerrel ►VIDEÓVAL

Referenciánk: a Debreceni Egyetem Innovációs Központjának tárgyalói SIMO Rapid rendszerrel ►VIDEÓVAL

A Debreceni Egyetem címben megnevezett létesítménye azzal a céllal jött létre, hogy támogassa az intézményben zajló innovációs tevékenységeket, és segítse a diákok vállalkozói szemléletének kialakulását. Az épület felújításakor felmerülő igény alapján, miszerint az épületbe több különálló tárgyalóra is szükség van, a generálkivitelező megkeresésére kezdtük meg a munkálatokat, és üvegfallal választottuk le a kért helyiségeket. 

Referenciánk: a Debreceni Egyetem Innovációs Központjának tárgyalói SIMO Rapid rendszerrel ►VIDEÓVAL

Együttműködésünk a generálkivitelezővel

A Debreceni Egyetem Innovációs Központjának felújításában a környék egyik legismertebb és elismertebb gerenálkivitelezőjének, a HUNÉP Zrt.-nek jóvoltából vehettük részt. 

 

Nem egyedi eset, hogy a megbízó alvállalkozója keresett fel bennünket. Cégünk életében nem csak termékeink fejlesztése szerepel központi elemként, de szolgáltatásainkat is úgy igyekszünk alakítani, hogy azok minden piaci szereplő számára kedvező feltételeket biztosítsanak – így előszeretettel dolgozunk építészekkel, belsőépítészekkel, generálkivitelezőkkel ugyan úgy, ahogy kisvállalkozások, viszonteladó partnerek és prémium kategóriás irodák megkeresését is szívesen fogadjuk. 

 

A HUNÉP Zrt.-vel végzett közös projekt is megerősített minket abban, hogy egy hozzáértő csapattal együttműködve a munka hatékony, a végeredmény pedig kifogástalan lesz. 

 

 

Tárgyalószobák kialakítása a SIMO Rapid rendszerével

Az Innovációs Központ kialakításakor fontos szempont volt az ott dolgozó kollégák kényelme, a világos terek létrehozása olyan módon, hogy több zárt tárgyaló is kialakításra kerülhessen. A megbízóval végzett igényfelmérés és helyszíni bejárás után közösen a SIMO Rapid térelválasztó üvegfal rendszerei mellett döntöttünk. A tervdokumentáció elkészítését és elfogadását követően hazai gyárunkban nem csak a megrendelésnek megfelelő üvegfal rendszereket és alumínium szerkezeteket, de a hozzájuk szükséges tartó acélszerkezetet is kollégáink fejlesztették és gyártották le. 

 

Ahogy minden projekt esetében, itt is fontos szempont volt a gyorsaság és a határidők pontos betartása. Egyedi gyártási folyamatunknak köszönhetően a lehető legtöbb elemet gyárunkban készítettünk el, így a helyszíni szerelés jóval kevesebb időt vett igénybe – és a generálkivitelező is tudott haladni további munkáival. 

 

 

A SIMO Rapid rendszerről…

Debreceni Egyetem Innovációs Központjának kialakításakor is használt SIMO Rapid rendszerünk egy rendkívül népszerű termékcsoport a hazai piacon. Köszönhető ez annak, hogy a termékfejlesztés során kifejezetten a magyar célközönség igényeit vettük alapul, és egy gyorsan gyártható és szerelhető, költséghatékony, ám kifogástalan minőségű üvegfal rendszer kidolgozását végeztük el. 

 

Ez az egyrétegű üvegfal rendszer modern megjelenésével, minimalizált alumínium szerkezetével, a lehető legnagyobb üvegfelületeivel a legtöbb piaci szereplő számára kedvező választást nyújt. 

 

Mint minden SIMO térelválasztó üvegfal, ez a rendszerünk is kompatibilis többi termékcsoportunk elemeivel, így igény szerint kombinálhatóak, a későbbiek során költséghatékonyan átszerelhetőek vagy bővíthetőek – amely hosszú távú biztonságot nyújt megrendelőink számára. 

 

Tudj meg többet a SIMO Rapid termékcsoportunkról IDE kattintva! 

 

Partnereink a projektben


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00