Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó megoldások: ilyen térelválasztó rendszerekől választhatsz

SIMO

Térelválasztó megoldások a modern irodai térbe

Térelválasztó megoldások a modern irodai térbe

Milyen térelválasztó megoldásokat ismerünk? Fedezd fel milyen lehetőségeid vannak a klasszikus épített falon kívül, ha több helyiségre bontanád az irodád! 

Térelválasztó megoldások a modern irodai térbe

A modern térelválasztó megoldások számos újdonságot tartogatnak, amelyek ma már mindenki számára elérhetőek. Amennyiben egy nagyobb helyiség több részre tagolása a cél, már nem csak az épített fix fal jelenthet megoldást, de vannak jóval gyorsabban, költséghatékonyabban kivitelezhető módszerek is, amelyek ráadásul több előnnyel is járnak! 


Amennyiben Neked is ilyenre volna szükséged, keress minket bizalommal IDE kattintva, és megtaláljuk a számodra tökéletes megoldást. Ha viszont még csak tájékozódni szeretnél, az alábbiakban ismertetjük a legnépszerűbb térelválasztó rendszereket, amelyeket nálunk is elérhetsz. 

 

Térelválasztó megoldások üvegfal rendszerekkel: világos, letisztult és modern kivitelű falrendszerek

A térelválasztó megoldások egyik legkedveltebb válfaja minden kétséget kizáróan az üvegfal rendszereket takarja. Az üvegezett megoldások rendkívüli népszerűségnek örvendenek, hiszen modern, esztétikus megjelenésükkel, fényáteresztő képességükkel a legtöbb irodába tökéletes választásnak bizonyulnak. 


Az üvegfal térelválasztó megoldások közepes és kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezhetnek falvastagságtól függően, ráadásul amennyiben a megbízónak ez igénye, okosfóliával a belátásgátlás is megoldható gombnyomásra, így akár privát terek is létrehozhatóak az előnyök megtartása mellett. 

 

Térelválasztó megoldások telifal rendszerekkel

Előfordul, hogy az üvegfal még okosfóliával ellátva sem nyújt elegendő privát szférát, és megrendelőnk ragaszkodik a teljesen átlátszatlan megoldáshoz – azonban az építkezéssel járó koszról és felfordulásról szívesen lemondana. Ebben az esetben is használhatóak az általunk kínált térelválasztó megoldások: a tömörfalak szintén panelekből készülnek, több száz színben és felülettel érhetőek el, és tökéletesen helyt állnak bármilyen épületben! 

 

Térelválasztó megoldások mobilfal rendszerekkel: praktikusan a változtatható teremelosztásért

A legtöbb iroda helyhiánnyal küzd – hiszen a munkaállomások mellett jó volna közösségi tereknek, tárgyalóknak is fenntartani a helyet, azonban azok kihasználtsága nem feltétlen indokolja hogy külön szobát üzemeltessünk erre. Éppen ezért lettek olyan népszerűek a térelválasztó megoldások között a mobilfalak. 


A mobilfalak elhúzható falpaneleket takarnak, amelyek kiváló hanggátló funkcióval rendelkeznek és bármikor néhány mozdulattal „parkolópályára” állíthatjuk őket. Designelemként is tökéletesen megállják a helyüket, hiszen az általunk forgalmazott mobil térelválasztó megoldások akár többszáz színben és felülettel elérhetőek, így megbízónk irodájába tökéletesen illeszkednek függetlenül attól hogy egy modern, újszerű területről, vagy egy hagyományosabb megjelenésű épületről van szó. 

 

Térelválasztó megoldások hybrid rendszerben: a közkedvelt üveg mobilfalakkal

A két klasszikus térelválasztó megoldás előnyeit sokan szeretnék ötvözni – és ma már ez  sem lehetetlen. A mobil térelválasztó üvegfalak ugyanis éppen ezt kínálják: az üvegfalak minden előnyét ötvözik a mobilfal rugalmasságával. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00