Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó megoldások tervezése, térelválasztó rendszerek

SIMO

Térelválasztó megoldások tervezése

Térelválasztó megoldások tervezése

Vállajuk a teljes tervdokumentáció elkészítését, felméréstől akár fotórealisztikus látványtervek összeállításáig. A tervezők munkáját legjobb tudásunk szerint segítjük, egyedülállóan korszerű és hatékony BIM könyvtárral, valamint teljeskörű támogatással.

Térelválasztó megoldások tervezése

Térelválasztó megoldások tervezése szolgáltatásunk során vállaljuk a teljes tervdokumentáció elkészítését, felméréstől akár fotó realisztikus látványtervek összeállításáig. A tervezés történhet felmérés szerint vagy igény esetén előre meghatározott méretek és tűrések alapján. 

 

A tervezési folyamatok során is gondosan figyelünk a kommunikációra és hatékonyságra továbbá javaslatokat teszünk a ténylegesen igényekhez szabott végeredmény érdekében. 

 

A tervezők munkáját legjobb tudásunk szerint segítjük, támogatást nyújtunk tervek elkészítésével, BIM könyvtár vagy csomóponti metszetek rendelkezésre bocsájtásával különböző formátumokban.

 

Térelválasztó megoldások: a felméréstől az átadásig

Európa szerte több, mint 640 sikeresen elvégzett és átadott projektünk során a legkevesebb 38 000 méter válaszfal került beszerelésre csapatunk által, ügyfeleink igénye alapján. 

 

Ezen tapasztalat alapján pontosan tudjuk, hogy a tökéletesen elégedett ügyfél, és a minden igényt kielégítő térelválasztó megoldás kifejlesztése esetében is igaz, hogy az ördög a részletekben rejlik. A munka a pontos és precíz igényfelméréssel kezdődik, és egy tökéletesen megkomponált tervezési folyamattal folytatódik – amely során az adott projekt igényeire szabva fejleszthetjük ki azt a térelválasztó megoldást, amire szükség van. 

 

Térelválasztó megoldások tervezése – az igényfelméréstől akár a fotórealisztikus látványtervekig

Annak érdekében, hogy kollégáink minél precízebben tudják felmérni az adott projekthez megfelelő térelválasztó megoldást, a munkát minden esetben az igényfelméréssel kezdjük.

 

Az ügyfél elmondását és a helyszíni bejárást követően alapszolgáltatásaink részeként az általunk elképzelt térelválaztó megoldásról 2D és 3D tervdokumentációt készítünk, amelynek elfogadását követően kezdjük csak meg a gyártási folyamatot. 

 

A piaci igényeknek megfelelően a tervezés során ügyfeleinknek igény esetén akár fotorealisztikus látványtervet is készítünk, amelyen pontos képet kapnak még a gyártás előtt a közösen kiválasztott térelválasztó megoldásról. 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00

Hasznos linkek