3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó megoldások tervezése, térelválasztó rendszerek

SIMO

Térelválasztó megoldások tervezése

Térelválasztó megoldások tervezése

Vállajuk a teljes tervdokumentáció elkészítését, felméréstől akár fotórealisztikus látványtervek összeállításáig. A tervezők munkáját legjobb tudásunk szerint segítjük, egyedülállóan korszerű és hatékony BIM könyvtárral, valamint teljeskörű támogatással.

Térelválasztó megoldások tervezése

Térelválasztó rendszerek, megoldások tervezése szolgáltatásunk során vállaljuk a teljes tervdokumentáció elkészítését, felméréstől akár fotórealisztikus látványtervek összeállításáig. A tervezés történhet felmérés szerint vagy igény esetén előre meghatározott méretek és tűrések alapján. 

 

A tervezési folyamatok során is gondosan figyelünk a kommunikációra és hatékonyságra továbbá javaslatokat teszünk a ténylegesen igényekhez szabott végeredmény érdekében. 

 

A tervezők munkáját legjobb tudásunk szerint segítjük, támogatást nyújtunk tervek elkészítésével és csomóponti metszetek rendelkezésre bocsájtásával különböző formátumokban.

 

 

Térelválasztó megoldások tervezése – az igényfelméréstől akár a fotórealisztikus látványtervekig

Annak érdekében, hogy kollégáink minél precízebben tudják felmérni az adott projekthez megfelelő térelválasztó megoldást, a munkát minden esetben az igényfelméréssel kezdjük.

 

Az ügyfél igényeinek felmérését és a helyszíni bejárást követően alapszolgáltatásaink részeként az általunk elképzelt térelválaztó megoldásról 2D és 3D tervdokumentációt készítünk, amelynek elfogadását követően kezdjük csak meg a gyártási folyamatot. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00