3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó harmonikafal: mozgatható térelválasztó rendszerek

SIMO

Térelválasztó harmonikafal: praktikus megoldás a változatos teremelosztás igényére

Térelválasztó harmonikafal: praktikus megoldás a változatos teremelosztás igényére

Olyan mobil térelválasztó falrendszert keresel, amely igény esetén elhúzható, a falpanelek elrejthetőek? Ismerd meg térelválasztó harmonikafalainkat, amellyel ez megoldható! 

Térelválasztó harmonikafal: praktikus megoldás a változatos teremelosztás igényére

Egy iroda vagy bármely más helyiség átalakítása, a falak helyzetének megváltoztatása kihívást jelentő feladat lehet azon területeken, ahol a rendelkezésre álló hely nem elég, vagy annak mérete, elosztása nem megfelelő. Praktikus megoldást jelenthet azonban egy térelválasztó harmonikafal beszerelése, amellyel rugalmasan oszthatjátok fel a teret, akár néhány mozdulattal megváltoztatva a falak helyzetét! De mit érdemes tudni ezekről a szerkezetekről a tervezés és a kiválasztás előtt? Mutatjuk a legfontosabb részleteket! 

 

Térelválasztó harmonikafalak a SIMO GROUP kínálatában: a KOMANDOR Walls falrendszerei

A KOMANDOR Walls mobil térelválasztó rendszerei egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is. A kiváló minőségű térelválasztó harmonikafalak praktikus és esztétikus megoldást nyújtanak, legyen szó akár egy iroda átalakításáról, akár egy hotel, vagy éppen rendezvényterem, étterem területeinek mobil elválasztásáról.


A KOMANDOR Walls rendszerei a megrendelői igényeknek megfelelően kerülnek legyártásra, a végfelhasználási helyszínre pedig már úgy érkeznek, hogy azokat csak szerelni kelljen – így kedves megrendelőink időt takaríthatnak meg a felújítás során amellett, hogy a térelválasztó harmonikafalak szerelése kevesebb kosszal, rendetlenséggel is jár, mint egy épített falé.

 

Lássuk azonban a térelválasztó harmonikafalak működési elvét, legfontosabb előnyeit! 
 
 

Térelválasztó harmonikafalak felső sínes rögzítéssel, küszöb és megszakítás nélküli padlóburkolattal

Az általunk kínált térelválasztó harmonikafalak egyik nagy előnye, hogy a szereléskor nincs szükség a padlóburkolat megszakítására, alsó sín kialakítására. A falpanelek egy felső sínen kerülnek csupán rögzítésre – megrendelőink később ezen a sínen mozgathatják el a paneleket a számukra kialakított parkolómegoldásba. Ennek köszönhetően a tér egybenyitva makulátlan lesz, a plafonon húzódó sín szinte észrevétlen, míg a padló egységes maradhat. 

 

Térelválasztó harmonikafalak kiváló hangszigetelési tulajdonságokkal

A KOMANDOR Walls rendszereinek másik nagy előnye hangszigetelő tulajdonságaiban rejlik. A térelválasztó harmonikafalak zárt rendszerben közepes, vagy akár magas hanggátlással is rendelkeznek függően a kiválasztott faltípustól, így akár tárgyalók, rendezvényhelyszínek elválasztására is kiválóan alkalmas.

 

Térelválasztó harmonikafalak – esztétikus, változatos megoldásokkal

Természetesen tudjuk, hogy nem csak a praktikum, de az eszétikum is fontos szempont, amikor egy helyiségbe egy egész falrendszert telepítünk. Szerenécsre a KOMANDOR Walls térelválasztó harmonikafalai ebben is élen járnak: változatos megoldásokkal szolgálunk a tervezés során, hogy a végeredmény kiválóan alkalmazkodjon a helyiség stílusához. 


Térelválasztó harmonikafalaink elérhetőek tömörfal kivitelben akár több száz színben és felülettel, de megrendelőink akár mobil térelválasztó üvegfalaink, vagy üvegezett falrendszereink közül is válogathatnak! 

 

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésed, IDE kattintva kérheted személyre szabott ajánlatunkat! 
 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00