3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó fal: ötletek és megoldási lehetőségek irodáknak, irodaházaknak

SIMO

Térelválasztó fal megoldások, ha nem szeretnél építkezésbe kezdeni

Térelválasztó fal megoldások, ha nem szeretnél építkezésbe kezdeni

A megváltozott teremigényre a legjobb megoldás a térelválasztó fal. De mi van akkor, ha időd, energiád nem engedi, hogy építkezésbe kezdj? Mutatjuk a megoldást irodaházaknak! 

Térelválasztó fal megoldások, ha nem szeretnél építkezésbe kezdeni

Egy iroda életében számos olyan változás történhet, amely megváltoztatja az igényeket az épület elrendezését illetően is, és térelválasztó falra lesz szükség. Lehet, hogy néhány új kollégával bővítenéd a csapatod akiknek már nem tudsz helyet biztosítani a jelenlegi elrendezésben, de az is lehet, hogy csupán néhány új munkafolyamatnak kell helyet találnod. A cél ilyen esetben mindig egy: a lehető leggyorsabban, leginkább „fájdalommentesen” elválasztani a tereket, ráadásul ha lehet, a hétköznapi munka nagyobb megszakítása nélkül. 


Ezekbe a feltételekbe pedig egy új fal építése nem biztos, hogy belefér. Ha Te is inkább alternatív megoldást választanál a problémára, ismerd meg az általunk kínált térelválasztó falakat, melyek kompromisszumok nélkül, számos előnnyel rendelkeznek! 

 

Üveg térelválasztó fal

Az üveg használata a belsőépítészetben az elmúlt évek során egyre népszerűbbé válik. Nem is csoda: fényáteresztő képessége, letisztult, modern megjelenése és könny tisztíthatósága, kezelhetősége nagyszerű anyaggá varázsolja – legyen szó akár egy bútorról, akár egy üvegajtóról, akár egy üveg térelválasztó falról. 


Az üveg térelválasztó falakat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik a belső teret úgy terveznék át, hogy az átlátszóság nem okoz gondot – bár okosfóliával a belátásgátlást is gombnyomásra megoldhatjuk igény szerint. Amennyiben egy tárgyaló, közösségi tér vagy éppen néhány új munkaállomás leválasztására lenne szükséged, az üveg térelválasztó falak rendkívül jó megoldást nyújtanak.


Legfőbb előnyük, hogy még az ablaktalan helyiségekben is jól mutatnak: fényáteresztő képességüknek köszönhetően ezzel a térelválasztó falrendszerrel akkor is világos és tágas marad a tér, ha nincs elegendő ablak az irodában. Ügyfeleink a választás során sokszor kiemelik még előnyként a letisztult megjelenést és design-t, hiszen az üveg térelválasztó falak valóban minden helyiségbe gyönyörűen belesimulnak, esztétikus és praktikus megoldást nyújtva egyszerre. 


Kínálatunkban megtalálod saját fejlesztésű SIMO üveg térelválasztó falainkat és a prémium minőségű feco üvegfalakat egyaránt, igény szerint. 

 

Tömör térelválasztó fal

Az épített falakhoz leginkább hasonló megoldást a térelválasztó falak kategóriáján belül a tömörfalakkal érhetünk el. A tömörfalakat a legtöbb gyártó számos színben és felülettel kínálja, így az általunk forgalmazott falrendszerek is rengeteg design-nal elérhetőek. 


Ezek legnagyobb előnyét, az átlátszatlanságot és a kiváló hanggátló képességet, azon ügyfeleink élvezhetik leginkább, akik a térelválasztó fallal egy teljesen privát, zárt helyiséget szeretnének nyerni. 


A tömörfal megoldástok további előnye az épített térelválasztó falakkal szemben, hogy ezek kivitelezése, szerelése jóval könnyebb és kevesebb kosszal jár: azt akár munkaidőben, a kollégák megzavarása nélkül is el tudjuk végezni, amennyiben a hely adottságai erre alkalmasak. 

Ismerd meg tömör térelválasztó falainkat IDE kattintva
 

 

Mozgatható térelválasztó fal

A mozgatható térelválasztó fal a fentebb részletezett falrendszerek egy különleges változata, amelyet azon ügyfeleink számára ajánlunk, akik a változatos teremelosztás igényére keresnek megoldást. Ebben az esetben a térelválasztó fal panelei – legyenek azok üvegből vagy tömör anyagból, esetleg kombinált megoldásból – elmozgathatóak, egy felső sínen elhúzhatóak maradnak, így néhány mozdulattal megváltoztathatjátok a tér elosztását a mindennapokban is! 


Ismerd meg mobilfalainkat, mozgatható térelválasztó rendszereinket IDE kattintva
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00