3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó fal jelentése

SIMO

Térelválasztó fal

Lexikon

Térelválasztó fal


A térelválasztó falak funkciója, hogy egy korábban egy légteret alakító szobát vagy helyiséget két – vagy több – részre tagoljon. Ezek a falak a legtöbb esetben utólag kerülnek beépítésre vagy kialakításra, amikor a térelosztás igénye megváltozik egy épületben.

 

A térelválasztó falak készülhetnek épített falból, felhúzhatjuk, őket gipszkartonból, azonban a modern belsőépítészeti megoldásoknak hála ma már ennél jóval praktikusabb megoldások is léteznek. Az általunk forgalmazott térelválasztó falak előre gyártott falpanelekből és alumínium szerkezetből állnak, amelyeket a helyiségbe építve modern megoldásokat érhetünk el az építkezéssel járó kosz nélkül, ráadásul jóval gyorsabban is.

 

Milyen térelválasztó falakat használunk?
A SIMO Group Kft.-nél elkötelezettek vagyunk a prémium minőség mellett. Az általunk fejlesztett és gyártott SIMO üvegfal rendszerek prémium minőségű térelválasztó megoldásokat kínálnak azoknak, akik az üveg előnyeit is szeretnék élvezni. Kínálatunkban elérhetőek továbbá a KOMANDOR Walls felső kategóriás gyártó mobilfal rendszerei, amelynek köszönhetően a rugalmas térelosztás igényeire is könnyen reagálhatunk. 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00