3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

A Merkbau Zrt. generálkivitelező esztergomi projektjének üvegfalai, üveg térelválasztó rendszerei

SIMO

Referenciánk: A Merkbau Zrt. generálkivitelező esztergomi projektjének üvegfalai ►VIDEÓVAL

Referenciánk: A Merkbau Zrt. generálkivitelező esztergomi projektjének üvegfalai ►VIDEÓVAL

A Merkbau Zrt. jóvoltából valósítottuk meg az alábbiakban részletezett projektet.

Referenciánk: A Merkbau Zrt. generálkivitelező esztergomi projektjének üvegfalai ►VIDEÓVAL

A generálkivitelezőről röviden

A Merkbau Zrt. a hazai építőipar kiemelkedő tagja: 100%-ban magyar tulajdonú vállalatként egyedülálló hírnévre tettek szert, köszönhetően magas színvonalú munkájuknak és a kiváló minőségnek, amelyet képviselnek. A vállalatcsoport három üzletágat üzemeltet: elsődleges profiljuk a kivitelezői munka, amelyet 1992 óta végeznek hazánkban és nemzetközi projektekben egyaránt. 


A cégcsoport elkötelezett a kiemelkedő minőség nyújtása mellett, így generálkivitelezőként partnereket is ezen elvárások alapján keres ügyfelei számára: esztergomi projektjében a beépítendő üvegfalak esetében pedig a Cégünkre esett a választásuk, így a projektben mi is részt vehettünk üvegfalaink kivitelezésével. 

 

 

Esztergomi projektünk

Az épület 1. és 2. emeletére készítettünk SIMO Rapid üvegfal rendszereket, amelyeket alumínium keretes üvegajtókkal, felülvilágítóval és teljes belmagasságú technikai panelekkel szereltünk. 

A SIMO Rapid térelválasztó üvegfal rendszerünk rendkívül nagy népszerűségnek örvend mind a generálkivitelezők, mind a beruházók körében. Minimalizált alumínium szerkezete és gyors szerelhetősége miatt prémium rendszerünk tökéletes választás a legtöbb vállalat számára: segítségével a lehető legnagyobb üvegfelületek elérésére is lehetőségünk nyílik, így a helyiség modern, letisztult megjelenését segíthetjük amellett, hogy praktikus és világos megoldást nyújt a térelválasztás területén. 

 

Népszerű fejlesztésünk: technikai panelek színezett üvegburkolattal

A megrendelő elvárása az volt, hogy az épülő üvegfal rendszer tükrözze a vállalat arculatának színeit, amelyet az üvegfalhoz szerelt technikai panelek üvegeinek színezésével oldottunk meg. 

 

Okosfólia a privát szféra megteremtéséhez

A projekt keretén belül az irodarészleg kialakításakor több helyiség üvegfalára is okosfólia került, amelyet akár kapcsolóval, akár távirányítóval is vezérelhetnek a kollégák.


Az okosfólia jelentősége, hogy segítségével a belátásgátlás gombnyomással szabályozható: az üvegfelületre egy speciális kristályszerkezetű fólia kerül, amely elektromos árammal működtetve matt felületet, tejüvegre hasonlító, átláthatatlan bevonatot képez. 

 

Az elkészült üvegfalak képekben

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00