3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: a SEMILAB Félvezető Fizikai Laboratórium Zrt. üvegfalainak gyártása ►VIDEÓVAL

SIMO

Referenciánk: a SEMILAB Félvezető Fizikai Laboratórium Zrt. üvegfalainak gyártása ►VIDEÓVAL

Referenciánk: a SEMILAB Félvezető Fizikai Laboratórium Zrt. üvegfalainak gyártása ►VIDEÓVAL

Referenciánk: a SEMILAB Félvezető Fizikai Laboratórium Zrt. üvegfalainak gyártása ►VIDEÓVAL

A SEMILAB Zrt. hazánk legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonú high-tech fejlesztő cége. Dinamikus fejlődését lekövetendő egy teljes irodaház fokozatos rekonstrukciójába kezdett a vállalat, mely folyamatban üvegfalaink építésével mi is aktívan részt vehettük.  

A SEMILAB Zrt.-ről néhány szóban

A SEMILAB Zrt. 1989 óta aktív szereplője a piacnak, mára pedig hazánk egyik legnagyobb, dinamikusan fejlődő magyar tulajdonú vállalatként ismerjük, amely nemzetközi szinten közel 1200 fővel dolgozik fejlesztésein minden nap a félvezetők méréstechnikájának piacán. 


A céget a Magyar Tudományos Akadémiából kivált fizikusok alapították, mára pedig a legnagyobb memória- és chipgyártó, napelem- és kijelzőgyártó vállalatok stratégiai beszállítójaként meghatározó piaci részesedést tudhat magáénak. 


A vállalat fejlődése és a létszámbővülés újabb kihívásokat állított a vezetőség felé: a korábbi irodai épületüket kinőve egy teljes, új irodaház rekonstrukciója vált szükségessé, ahol minden munkafolyamat számára kényelmes, produktív környezetet biztosíthat a Zrt. kollégái számára. Ezen felújítás okán keresett meg minket a Semilab Zrt., az általunk képviselt szakmai támogatásnak és a kiváló ár-érték arányú termékeinknek köszönhetően pedig meg is született a megállapodás az új irodaház üvegfalairól. 

 

 

A SEMILAB Zrt. új irodaházának rekonstrukciója SIMO üvegfal rendszerekkel

Az irodaház felújítása során a SEMILAB mint végfelhasználó vette fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődött az általunk fejlesztett és forgalmazott üvegfal rendszerekről. 


A projekt során tárgyalókat, konferenciatermeket szeparáltunk el üvegfalainkkal, valamint térelválasztó üvegajtókat készítettünk az egyes helyiségek bejáratába. A tervezés során a konferenciatermek leválasztásakor igényként merült fel a magas hangszigetelő tulajdonság, így ebben az esetben SIMO Blade keretmentes, kétrétegű üvegfalainkra esett a választás – míg más területeken a SIMO Rapid egyrétegű, szabadon álló üvegfalak kerültek beszerelésre. 


A megbízó egyedi kérései alapján az elkészült üvegfalakon kis méretű, színezett Lacobel üveggel borított technikai paneleket helyeztünk el, amelyeken a tárgyalók, konferenciatermek foglaltsági adatait jelezheti ki a vállalat, illetve a belső villanykapcsolók elhelyezését is biztosítja. 


A legnagyobb üvegfelületek elérése érdekében az üvegfalak egybefüggő hatását szintén színezett Lacobel üvegezéssel biztosítottuk, amelyek rátakarnak az üvegfalakat megszakító gipszkarton közfalakra, így egységes képet adnak. 


A projekt során több elemre a vállalat logo-ját is elhelyeztük, illetve az üvegfalakat dekorációs elemként színes és matt csíkokkal láttuk el.  

 

A projekt során beépített üvegfal rendszerek:

•    SIMO Blade keretmentes kétrétegű üvegfalak (Rw = 48 dB)
•    SIMO Doors alumínium keretes üvegajtók (Rw = 40 dB)
•    SIMO Doors alumínium keretes kétszárnyú liftelőtér ajtók, rejtett ajtócsukóval és elektromos zárral ellátva

•    SIMO Rapid egyrétegű szabadon álló üvegfalak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnereink a projektben:

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00