Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: a Metrodom/Flatco székházának üvegfalai

SIMO

Referenciánk: a Metrodom/Flatco székházának üvegfalai ►VIDEÓVAL

Referenciánk: a Metrodom/Flatco székházának üvegfalai ►VIDEÓVAL

A Teve utcán található Metrodom/Flatco székházának felújítása során a megbízó választása az általunk fejlesztett, prémium minőségű SIMO Rapid üvegfalrendszerre esett.

Referenciánk: a Metrodom/Flatco székházának üvegfalai ►VIDEÓVAL

Flatco Real Estate Kft.-ről röviden

A Flatco Real Estate Kft. a hazai ingatlanpiac egyik legkiemelkedőbb szereplője 2012 óta. A vállalat prémium minőségű lakásokat üzemeltet és ad bérbe, azonban a legtöbb hazai piaci szereplőtől eltérően ezek saját tulajdonú ingatlanok: egységes, magas színvonalú, berendezett lakások, amelyek üzlethelyiségként, irodákként vagy lakóházakként kerülnek bérbeadásra. 

 

A cég a prémium minőség elkötelezettje, amely követelmény nem csak a bérbe adott ingatlanok esetében, de saját irodaházuk építésekor is megjelent: egyedi, letisztult design-nal, hatalmas üvegfelületekkel dolgoztunk azon, hogy az iroda dolgozói és partnerei is elégedettek legyenek a végeredménnyel.

 

A Metrodom/Flatco székházának üvegfal rendszerei

A székház beruházója - aki egyben a ház kivitelezője - az általunk fejlesztett, prémium minőségű SIMO Rapid üvegfal rendszer mellett döntött, amellyel a lehető legnagyobb üvegfelelületek elérésére is lehetőség nyílt. Az egyrétegű üvegfalak modern megjelenést kölcsönöznek a helyiségeknek, a design kialakítása során pedig néhány egyedi kérésnek is eleget tettünk. 
 
 

Üvegfal rendszerek a design falburkolattal összhangban

A projekt kivitelezése során üvegfalainkat három emeleten telepítettük, valamint a két lépcsőház és az épület között található alakos hőszigetelt üveg térelválasztó rendszereket is mi szereltük, melyek a design falburkolattal összehangban kerültek megtervezésre.
 

Teljes belmagasságú üvegajtók

A légies, modern design elérése érdekében az üvegfalak teljes belmagasságú üvegajtókkal kerültek beszerelésre – az egységes összekép eléréséért pedig a zárszerkezetek, kilincsek és pántok az üvegfal alumínium profiljának RAL színével megegyező felületet kaptak.
 

Íves saroküveg megoldások

A projekt különlegessége volt a második emeleten található tárgyaló kialakítása íves saroküvegek felhasználásával, amely igazán különleges design-t kölcsönöz a helyiségnek.
 

Fotók a Metrodom/Flatco székházáról, a SIMO Rapid üvegfal rendszerrel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00