Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: A kozármislenyi Suzuki szalon térelválasztó üvegfalai

SIMO

Referenciánk: A kozármislenyi Suzuki szalon térelválasztó üvegfalai ►VIDEÓVAL

Referenciánk: A kozármislenyi Suzuki szalon térelválasztó üvegfalai ►VIDEÓVAL

Az üveg térelválasztó rendszerek nem csupán irodaházakban és középületekben rendkívül népszerűek, de kiváló megoldást nyújtanak autószalonok számára is a tér több részre tagolására, annak beszűkítése nélkül. Erre nyújt kiváló példát egyik nemrégiben átadott projektünk, a kozármislenyi Suzuki szalon is.

Referenciánk: A kozármislenyi Suzuki szalon térelválasztó üvegfalai ►VIDEÓVAL

A kozármislenyi Suzuki autószalonról néhány szóban

A Pécs mellett található Kozármislenyben a Suzuki Varga autószalon új és használtautó vásárlás, valamint szerviz és alkatrész értékesítés területén is nyújt szolgáltatásokat. 


A szalon belső elrendezésének kialakítása során az elsődleges cél az új autók bemutatása – így a bejárati ajtón át a vásárlók közvetlenül a bemutatóterembe juthatnak, ahol számos autót tekinthetnek meg. 


Ez a kialakítás, és a helyiség célja megköveteli a világos, tágas tereket, amelyek kialakításában mi is részt vettük: a bemutató termet az eladó tértől üvegfal rendszerekkel választottuk el a megbízó kérése alapján.

 

A Suzuki autószalon üvegfalai

A tágas bemutatóterem és az eladó tér, valamint az iroda korábban egy helyiségben helyezkedett el, azonban projektünk keretén belül ezek a termek 2 db SIMO Blade üvegfal rendszerrel kerültek elválasztásra. 


A projekt különlegessége volt, hogy a falrendszerek esetében az L-alakú sarkat nem sima 90°-os megoldással készítettük el, hanem a lecsapva, egy többszögű befordulást képeztünk 2x135°-kal, melynek köszönhetően a bemutatóteremben lévő kiállított autók cseréje, a ki- és beállás könnyebben megvalósítható, és esztétikailag is egyedi megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. 


A SIMO Blade falrendszeren át az eladótérbe való bejutást egy egyszárnyú, alukeretes, magas hanggátlású ajtóval oldottunk meg.

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00