Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: üvegfal rendszerek, SIMO Rapid üvegfalak beépítése az Abraboro Kft. irodájába

SIMO

Referenciánk: Az Abraboro Iroda és Logisztika Raktár üvegfal szerkezeteinek kialakítása ►VIDEÓVAL

Referenciánk: Az Abraboro Iroda és Logisztika Raktár üvegfal szerkezeteinek kialakítása ►VIDEÓVAL

Az Abraboro Kft. hazánk egyik vezető vállalata az elektromos kéziszerszám tartozékok értékesítésében. Irodájuk építésekor generálkivitelezőjével cégünket kérték fel, hogy egy világos, modern megjelenésű belső tér kialakításában járuljunk közre saját fejlesztésű üvegfalainkkal, üvegfal térelválasztó rendszereinkkel.

Referenciánk: Az Abraboro Iroda és Logisztika Raktár üvegfal szerkezeteinek kialakítása ►VIDEÓVAL

Az Abraboro Kft.-ről röviden

Megbízónk, az Abraboro Kft. ma már több, mint 25 éve ismert és elismert szereplője az elektromos kéziszerszám tartozékok piacának a B2B szektorban. A vállalat számos magas minőséget képviselő európai szerszámgyártó magyarországi képviseleteként szolgálja ki a hazai piacon jelenlévő nagy- és kiskereskedő partnereit. 
 


Az Abraboro Kft. szentendrei telephelyének építése SIMO üvegfal rendszerekkel

A céggel szentendrei telephelyének építtetése során kerültünk kapcsolatba generálkivitelezőjükön, a Pallér Csarnok Kft.-n keresztül.  A Pallér Csarnok Kft. a hazai építőipar egyik legkiemelkedőbb szereplője, amely generálkivitelezőként a tervezéstől az átadásig vezeti végig a vállalatokat az építkezéseken a megbízó érdekeit szem előtt tartva, főként gyártó- és üzemcsarnokok, logisztikai raktárak építtetése során. 

 

A projekt során a megbízó és partnere egy világos, tágas hatást nyújtó irodát képzelt el, ahol elvárásként merült fel a sok természetes fény átengedése és a modern megjelenésű, letisztult design. A követelmények teljesítésére kiválóan alkalmasnak bizonyultak saját fejlesztésű üvegfal rendszereink, így a megbízást cégünk nyerte el.


Az előzetes egyeztetések és a tervezés is zökkenőmentesen haladt, majd a projektet a megbeszélt határidő betartása mellett, 2022 év elején adtuk át az Abraboro kollégáinak megelégedésére. 

 

A projekt során beépített üvegfal rendszerek:

- SIMO Rapid egyrétegű üvegfal rendszer
- Aluminiumkeretes üvegajtók
- Lacobel üvegfelületű technikai panelek
- Automata tolóajtók
- Fekete porfestett prémium vasalatok
 

Az építkezés során a megbízó az üvegfalak alumínium szerkezetének színezése kapcsán a fekete szín mellett döntött, amelynek köszönhetően letisztult, modern megjelenést kölcsönözhettünk rendkívül népszerű, egyrétegű SIMO Rapid üvegfal rendszerünknek. Ez a falrendszer keret nélküli kivitelben került beépítésre a helyszínre, így tökéletesen átlátszó, tiszta üvegfelületeket kaptunk, ahogy azt a videóban is láthatja a kedves érdeklődő. 

 

A SIMO Rapid üvegfal rendszerekről

Az Abraboro Kft. az építkezés során egyik legnépszerűbb termékcsoportunk mellett döntött. A SIMO Rapid üvegfal rendszereinek kifejlesztésekor a hazai piaci igények kiszolgálása volt a célunk: egy gyorsan telepíthető, költséghatékony, mégis minőségi és esztétikus falrendszert hoztunk létre, amelyet az igényeknek megfelelően alakíthatunk megrendelőink kérésére.

 

A SIMO Rapid termékcsoportunk esetében is prémium minőségű alapanyagokkal, rögzítéstechnikával, tömítésekkel és ajtóvasalatokkal dolgozunk annak érdekében, hogy megrendelőink térelválasztó falai hosszú élettartamnak örvendjenek. Ezen falrendszerünk egyrétegű üvegezéssel készül, ügyfeleink pedig megválaszthatják, hogy keretes vagy keretmentes kivitelben szeretnék azt látni attól függően, hogy milyen stílusú végeredményt álmodtak meg. A termékcsalád minimalizált alumínium szerkezete és gyors szerelhetősége miatt tökéletes választás a legtöbb vállalat számára, és igény esetén kombinálható kétrétegű üvegfal rendszereinkkel (a keretmentes SIMO Blade-del, és a keretes SIMO Economic-kal) is, amennyiben egyes helyiségekben magasabb hangszigetelési elvárásoknak kell megfelelnünk.

 

Amennyiben úgy gondolod, a Te irodád felújításakor is szeretnéd érvényesíteni a SIMO üvegfal rendszereinek előnyeit, vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és kezdjük el a tervezést közösen! 

 

Partnereink a projektben:

 

  

 

További képek:

 

 

Az Abraboro Iroda és Logisztika Raktár üvegfal szerkezeteinek kialakítása

 

Az Abraboro Iroda és Logisztika Raktár üvegfal szerkezeteinek kialakítása

 

Az Abraboro Iroda és Logisztika Raktár üvegfal szerkezeteinek kialakítása

 

Az Abraboro Iroda és Logisztika Raktár üvegfal szerkezeteinek kialakítása

 

Az Abraboro Iroda és Logisztika Raktár üvegfal szerkezeteinek kialakítása

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00