3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Projekt: a RAVAK cégközpontjának üvegfalai és mobilfalai

SIMO

Referenciánk: a RAVAK kistarcsai cégközpontjának üvegfalai ►VIDEÓVAL

Referenciánk: a RAVAK kistarcsai cégközpontjának üvegfalai ►VIDEÓVAL

A RAVAK Magyarország egyik leghíresebb piaci szereplője, amennyiben fürdőszobáról van szó. A modern fürdőszobai eszközöket, kádakat, zuhanykabinokat kínáló cég a piacon elérhető legmagasabb minőséggel dolgozik, így saját cégközpontjának kialakításakor is erre törekedett. 

Referenciánk: a RAVAK kistarcsai cégközpontjának üvegfalai ►VIDEÓVAL

Térelválasztó rendszerek fejlesztése a generálkivitelezőn keresztül

Számos nagyobb projektünk esetében jellemző, hogy nem közvetlenül az ügyfél, hanem az épület kivitelezésével megbízott szakember veszi fel velünk a kapcsolatot. A RAVAK esetében is így történt: a METO Építő Zrt. kiváló szakembereinek megkeresésére kezdtük meg a közös munkát. 

 

A METO Építő Zrt. a kiváló minőség szolgálatában áll: profiljuk a prémium kategóriás épületek kulcsrakész kivitelezése, amelyhez egyes esetekben – mint például a RAVAK esetében is – alvállalkozókkal is együtt működnek, természetesen abban az esetben, ha az alvállalkozó is ezt a színvonalat képviseli. 

 

 

A RAVAK cégközpontjának jellemzői

A kistarcsai építkezés során a RAVAK magyarországi központja került kiépítésre, amely egy logisztikai raktárközpontból és egy hozzá tartozó irodaházból, bemutatóteremből áll. 

 

A megrendelő és a generálkivitelező egyaránt nagy hangsúlyt fektetett a minőségre, így csakis a legmagasabb kategóriát képviselő német gyártású üvegfal rendszerek jöhettek szóba az építkezés során. A megrendeléskor történt igényfelmérés során a kivitelezővel közösen álmodtuk meg a terek kialakítását, és a tervdokumentáció elkészítését és elfogadását követően rendeltük meg partnerünktől a kiválasztott prémium minőségű üvegfalakat, mobilfalakat és azok kiegészítőit. 

 

Köszönhetően alaposan megválogatott és ellenőrzött partnereinknek, a külföldről behozott üveg- és mobilfal rendszerek szállítási és szerelési határidejét is minden esetben pontosan betartjuk, hiszen tudjuk, hogy egy építkezés során nincs kellemetlenebb a folyamatos csúszásoknál, késéseknél!

 

 

A RAVAK cégközpontjában kialakított terek, felhasznált térelválasztó rendszerek

Ezen projekt alkalmával egy igen komplex rendszer felépítésére kértek fel bennünket, amelynek esetében a tűzvédelem is fontos szempontként szerepelt – ezért partnerünk kínálatából a legmagasabb minőségű tűzgátló üvegfalak kerültek megrendelésre. 

 

Az üveg térelválasztó rendszerek mellett a RAVAK központjában egy oktatóterem is kialakításra került, amelynek esetében a változatos teremelosztás is igényként merült fel – ilyen módon mozgatható mobilfallal választottuk le ezt a helyiséget. 

 

Partnereink a projektben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00