3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Projektmenedzsment a térelválasztó falak területén

SIMO

Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

Projektjeink lebonyolítására kiemelt hangsúlyt fektetünk, ami eddig több száz elégedett ügyfelet eredményezett. Egyedülálló tapasztalatainkat, kiváló szervező-képességünket és jó kommunikációs készségünket számtalan gigantikus projektnél is bizonyítottuk.

Projektmenedzsment

Célunk, hogy ügyfeleink elvárásainak maximálisan eleget tegyünk, adott idő és költségkeret meghatározása mellett. 

 

Projektmenedzsment a térelválasztó megoldások tervezése- és kivitelezése során

Cégcsoportunk erősségének tekintjük összeszokott, profi csapatunkat, akik saját területükön kiemelkedő tehetséggel és szakmai tudással, tapasztalattal rendelkeznek. 

 

Egyetlen szakmailag profi csapat sem lehet azonban maximálisan sikeres a megfelelő irányítás, vezetés nélkül. Ahhoz, hogy kollégáinkat csapatban tudhassuk és az általunk elvállalt projekt kivitelezése zökkenőmentesen, a határidőket pontosan betartva kerülhessen kivitelezésre, szükség van valakire, aki összefogja a rendszert, irányítja a folyamatokat. 

 

Ennek megfelelően térelválasztó falrendszerek tervezésekor, gyártásakor és szerelésekor nem csak egy szakmáját értő szerelő csapatot, de egy projektmenedzsert is kirendelünk, aki képviseli ügyfeleink igényeit, vezeti, irányítja és szervezi a legapróbb munkafolyamatokat is. 

 

Projektmenedzsment szolgáltatásunk leveszi ügyfeleink válláról a szervezéssel járó terhet

Cégünknél mindent arra teszünk fel, hogy minőségi és kompromisszummentes térelválasztó megoldásaink mellett ügyfeleinknek egy zökkenőmentes és világszínvonalon működő szolgáltatást is nyújtsunk. Ezen cél részeként működtetjük projektmenedzsment szolgáltatásunkat is, amelynek köszönhetően minden piaci szereplő számára a legkedvezőbb megoldásokat nyújtjuk – az építészektől kezdve, a belsőépítészeken, kisvállalkozásokon és generálkivitelezőkön át a prémium kategóriás irodákig. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00