3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Összecsukható térelválasztó falak: mobilfalak, elhúzható térelválasztó megoldások

SIMO

Összecsukható térelválasztó falak: rugalmas megoldás a változatos térelosztás igényére

Összecsukható térelválasztó falak: rugalmas megoldás a változatos térelosztás igényére

Változatos teremelosztásra lenne szükségetek az irodában? Mobil térelválasztó rendszereink, összecsukható térelválasztó falaink segítségedre lehetnek a probléma megoldásában. 

Összecsukható térelválasztó falak: rugalmas megoldás a változatos térelosztás igényére

Amikor egy vállalkozás fejlődésnek indul, nincs megállás: új emberekre, új helyiségekre, munkállomásokra, közösségi terekre van szükség. Azonban az átállás a gyakorlatban nem ilyen egyszerű, hiszen a legtöbb iroda nincs felkészülve egy hirtelen növekedésre – legyen szó a cég méretének növekedéséről, vagy éppen a home office napok számának csökkentéséről. Ilyen esetekben lehet nagy segítségedre egy összecsukható térelválasztó falrendszer – amely rugalmasan alkalmazkodik az igényeidhez! Fedezd fel a KOMANDOR Walls kiváló minőségű mobilfalainak előnyét, és álmodd újra a rendelkezésedre álló teret velünk! 

 

Összecsukható térelválasztó falak – paneles falrendszer, minden igényre válaszul

Cégünk termékcsoportjainak fejlesztésekor egy célt tűztünk ki: hogy olyan rugalmas megoldásokat kínáljunk, amelyek a lehető legmagasabb minőségben szolgálják ki akár az egyedi igényeket is. Saját fejlesztésű üvegfal rendszereink közé így választottuk partnerünkké a KOMANDOR Walls vállalatot, melynek összecsukható térelválasztó falaival nincs lehetetlen. 


A termékcsoporton belül mozgatható, elhúzható falakat találsz – amely panelekből áll és könnyedén, egy felső sínen mozgatva húzhattok el, ha a munka éppen úgy kívánja. 

 

Összecsukható térelválasztó falak akár több száz színben és felülettel

Minden esetben törekszünk rá, hogy változatos belsőépítészeti megoldásokban gondolkodjunk, és nem riadunk vissza az egyedi kérésektől sem. Az összecsukható térelválasztó falrendszerek körében is számos lehetőségünk van rá, hogy a kiválasztott falpanel tökéletesen illeszkedjen a térbe: ezek a falak akár több száz színben is kérhetőek változatos struktúrával és felülettel, így igény szerint módosíthatjuk megjelenésüket. 


Az összecsukható térelválasztó falak ráadásul nem csak tömörfal kivitelben érhetőek el, de akár üvegezett, vagy teliüveg megoldások is kérhetőek, ha úgy kívánod. 

 

Összecsukható térelválasztó falak kiváló hangszigeteléssel

Egy iroda átalakításakor rendkívül fontos szempont, hogy az elkészült munkaállomások és közösségi terek biztosítsák a nyugodt, kiegyensúlyozott munkavégzést. Éppen ezért az általunk forgalmazott összecsukható térelválasztó falak kiváló hanggátló képességgel rendelkeznek: a falak elhúzott állapotban biztosítják, hogy a kollégák a külső  zavaró zajoktól elzárva végezhessék munkájukat.

 

Praktikus parkolómegoldások, felső sínes rendszer az összecsukható térelválasztó falak esetében

A falpanelek eltűntetése néhány mozdulat, mellyel megnyithatod a teret! De hova kerülnek az összecsukható térelválasztó falak paneljei? Ahova csak szeretnéd. Több éves tapasztalatunk során számos megoldást láttunk már, és a falrendszerek praktikus parkolómegoldásokkal rendelkeznek – akár egy zárt szekrénybe is elrejthetőek. 


A falak elhúzott állapotban így szinte észrevétlenek maradnak: a felső sínes megoldásnak köszönhetően a padlóburkolat megszakítására sincs szükség! 

 

Tervezzük újra irodád összecsukható térelválasztó falakkal, vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00