Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Mozgatható térelválasztó rendszerek: mobilfalak, elhúzható falak a SIMO Group Kft-től

SIMO

Mozgatható térelválasztó rendszerek: mobilfalak a változatos teremelosztásért

Mozgatható térelválasztó rendszerek: mobilfalak a változatos teremelosztásért

A térelválasztó rendszerek tervezésekor rendkívül fontos szempont mérlegelni, hogy a leválasztandó iroda, szoba vagy helyiség kerülhet-e fix fallal leválasztásra, vagy a későbbiek során az elválasztott terek összenyitása is szükségessé válhat. Utóbbi esetben mozgatható térelválasztó rendszereink kínálnak megoldást megrendelőink számára, amelyek a rugalmas teremelosztás lehetőségét teremtik meg. 

Mozgatható térelválasztó rendszerek: mobilfalak a változatos teremelosztásért

Amennyiben neked is ilyen mozgatható térelválasztó rendszerre van szükséged akár egy tárgyaló, akár bármely más helyiség leválasztásához, az alábbi információk segítségedre lehetnek a tervezés, kivitelezés során! Természetesen kiváló tehetséggel rendelkező, szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre a tervezés első pillanatától az utolsó csavar behajtásáig – neked nincs más dolgod, mint IDE kattintva ajánlatunkat kérni! 

 

Mozgatható térelválasztó rendszerek: ismerd meg a KOMANDOR Walls termékcsoportját

Cégünk elhivatottan keresi az olyan partnereket, amelyek termékcsoportjai tökéletesen kiegészítik saját fejlesztésű SIMO üvegfal rendszereinket annak érdekében, hogy ügyfeleink minden igényét maximálisan ki tudjuk szolgálni. A mozgatható térelválasztó rendszerekért felelős KOMANDOR Walls gyártóval is így kerültünk kapcsolatba, és ma már évek óta sikeres együttműködést folytatunk.


A KOMANDOR Walls kiváló minőségű mobilfalakkal dolgozik, amelyek nagyszerűen kiegészítik saját fix üvegfalainkat abban az esetben, ha ügyfelünk számára a mobilfal jelent jó megoldást. Az alábbiakban sorra vesszük a mozgatható térelválasztó rendszerek előnyeit, amelyeket Te is élvezhetsz új helyiségedben!

 

Mozgatható térelválasztó rendszerek, több száz színben és felülettel

Kétség sem férhet hozzá, hogy bármely épület tervezésekor nagy figyelem fordul az esztétikumra is a praktikum mellett. Amikor egy helyiségbe mozgatható térelválasztó rendszert tervezünk, akkor nem csak annak funkcionalitására szükséges nagy hangsúlyt fektetnünk, de megjelenésében is illeszkednie kell az adott helyiség stílusához. Éppen ezért a KOMANDOR Walls mozgatható térelválasztó rendszeri több száz színben és felülettel érhetőek el, sőt, akár üvegezett, vagy teliüveg mozgatható falakkal is kiegészíthető – melynek köszönhetően a klasszikustól a modern enteriőrig minden helyiségbe találhatunk oda illő, esztétikus megoldásokat!

 

Mozgatható térelválasztó rendszerek, egyedülálló parkolómegoldással

Amikor változatos teremelosztásról beszélünk, akkor rendkívül fontos tényező, hogy az elhúzott állapotban lévő mozgatható térelválasztó falak se esztétikailag, se más módon ne zavarják az összenyitott teret. A KOMANDOR Walls mobilfalai egyedülálló parkolómegoldásainak köszönhetően könnyű mozdulatokkal húzhatóak el, és akár a terem sarkába, akár egy erre a célra kialakított szekrényben is tárolhatóak – így biztosan nem zavarják majd a teret.

 

Mozgatható térelválasztó rendszerek, a padlóburkolat megszakítása nélkül

Jó lenne, ha a mozgatható térelválasztónak semmi jele nem maradna elhúzott állapotban? A felső sínes megoldásnak köszönhetően a KOMANDOR Walls mobilfalai esetében nincs szükség küszöb, alsó sín, vagy a padlóburkolat megszakítására, így a falat elhúzva a padlón semmilyen nyoma nem marad a falnak. Egyedül a plafonon elhelyezkedő vékony sín utal rá, hogy eddig fal volt!

 

Mozgatható térelválasztó rendszerek, akár félautomata rendszerrel

Bár a KOMANDOR Walls mozgatható térelválasztó rendszerei rendkívül könnyen eltolhatóak, ha azokat kifejezetten sokszor használnátok érdemes lehet félautomata rendszerrel szereltetni. A cégcsoport MAW110E termékcsaládja lehetővé teszi, hogy gombnyomásra még egyszerűbb legyen a teremelosztás megváltoztatása – amely így már valóban gyerekjáték!

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00