3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mozgatható térelválasztó rendszerek: mobilfalak, eltolható falak

SIMO

Mozgatható térelválasztó rendszerek a KOMANDOR Walls termékeivel

Mozgatható térelválasztó rendszerek a KOMANDOR Walls termékeivel

Mozgatható térelválasztó rendszert keresel irodádba, középületbe hogy megvalósulhasson a változatos teremelosztás? Ismerd meg az általunk forgalmazott KOMANDOR Walls falrendszereket! 

Mozgatható térelválasztó rendszerek a KOMANDOR Walls termékeivel


A mozgatható térelválasztó rendszerek hazánkban viszonylag újdonságnak számítanak, de hamar nagy kedvenccé nőtték ki magunkat. Nem is csoda, hiszen az üveg- és telifalak minden előnyös tulajdonságát magukban hordozzák amellett, hogy mobilitásuknak köszönhetően megváltoztatható pozíciójuk, a falak elhúzhatóak, így praktikusan több teret nyerhetünk velük. 


Cégünk számára nem csak saját fejlesztésű üvegfal rendszereink kiváló minősége rendkívül fontos, de partnereinket is úgy válogattuk össze, hogy megbízóink 100%-os elégedettséggel vehessék át készülő projektjeinket. Ilyen precíz választási folyamaton esett át a KOMANDOR Walls gyártó is, amelynek mobilfalait, mozgatható térelválasztó rendszereit velünk készíttetheted el! Mutatjuk mit tudnak ezek a falrendszerek., és IDE kattintva a termékek adatlapját is megtalálod. 

 

A mozgatható térelválasztó rendszerek kiváló hanggátló funkcióval rendelkeznek

Amikor egy irodatervezésben kérik közreműködésünket már pontosan tudjuk, hogy mi lesz az első fontos pont az igények listáján: hogy a késülő mozgatható térelválasztó rendszer megfelelő hanggátlással rendelkezzen a zavartalan munkakörnyezet kialakításához. Ez valóban nagyon fontos kritérium, amelynek a KOMANDOR Walls mobilfalai tökéletesen meg is felelnek: ezek a falrendszerek 41-49 dB változatokban érhetőek el, így a csendes irodákról, a megfelelő nyugalomról nem kell lemondani. 

 

A mozgatható térelválasztó rendszerek választható színben és felülettel érhetőek el

A praktikum a mozgatható térelválasztó rendszerek esetében adott, azonban a legtöbb cég számára kiemelt fontosságú a megjelenés, a esztétikum is. Ezek a falrendszerek akár több száz színben és felületben is elérhetőek, így nem jelent problémát a már meglévő enteriőr design-hoz illeszteni a késülő falakat: legyen szó akár egy ultramodern megjelenésű irodáról, akár egy klasszikusabb stílusú helyiségről. 

 

A mozgatható térelválasztó rendszerek küszöb és padlómegszakítás nélkül kerülnek telepítésre

A mozgatható térelválasztó rendszernek nem csak a fal „zárt” állapotában kell azonban megfelelnie a követelményeknek, de nyitott állapotban is esztétikusnak és praktikusnak kell maradnia. A KOMANDOR Walls térelválasztó megoldásai felső sínes rögzítéssel kerülnek elkészítésre, így elhúzott állapotban a padló burkolaton szó szerint semmi nem látszik: itt nincs szükség küszöbre vagy a padlóburkolat megszakítására. 

 

A mozgatható térelválasztó rendszerekhez széleskörű parkolómegoldásokat javaslunk megrendelőinknek

Részben az előző pontban felmerül kritériumra vonatkozik továbbá, hogy hova rejtsük a fal elemeket, amikor a mozgatható térelválasztó rendszert elhúzzuk, kinyitjuk. A KOMANDOR Walls esetében a fal elemei egymásra „csúsznak”, így viszonylag kis helyet foglalnak (a tényleges méret függ a panelek számától) – és akár egy rejtett szekrénybe is kialakíthatjuk a parkolómegoldást annak érdekében, hogy az semmiképpen ne zavarja az összképet. 

 

Te is szeretnéd élvezni a fenti előnyöket irodádban? Kérd személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva! 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00