3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mozgatható térelválasztó falak: mobilfal rendszerek széles választékban

SIMO

Mozgatható térelválasztó falak: rugalmas megoldás a térelválasztás területén

Mozgatható térelválasztó falak: rugalmas megoldás a térelválasztás területén

Rugalmas megoldást keresel a térelválasztásra, amely biztosítja hogy igény szerint alakítsd a teret? Ismerd meg mozgatható térelválasztó falainkat, és álmodd újra irodád! 

Mozgatható térelválasztó falak: rugalmas megoldás a térelválasztás területén

Egy irodai terület újra felosztása sosem egyszerű kérdés: mindegy, hogy kinőttétek az adott helyet vagy csupán új, funkcionális tereket szeretnétek létrehozni, a jól átgondolt megoldásokkal a későbbiek során rengeteget spórolhattok. Ez nem csak az új fal(ak) elhelyezésére, de azok típusára is vonatkozik – hiszen az épített falak sok esetben nem bizonyulnak olyan jó megoldásnak mint egy üvegfal, vagy akár egy mozgatható térelválasztó fal. 

 

A mozgatható térelválasztó falak, mobilfalak előnyei

Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésetekre végtelen nagy tér de szeretnétek azt maximálisan kihasználni, a mozgatható térelválasztó falak jelenthetnek megoldást. Ezek az előre gyártott elemekből összeállított falrendszerek rendkívül rugalmasak: szerelésükkör egy sín kerül rögzítésre a plafonra, amelyen az elemek könnyen elcsúsztathatóak, így a fal bármikor „átrendezhető”, alkalmazkodva az aktuális igényekhez. 


A mozgatható térelválasztó falak a legtöbb esetben kiváló hangszigetelési tulajdonságokkal bírnak, így az sem jelent akadályt ha akár tárgyalónak, vagy más, csendes és nyugodt környezetet igénylő helyiségnek szeretnéd ezt választani falként. 


További előnye, hogy az általunk kínált mozgatható térelválasztó falak kizárólag felső sínes rögzítéssel készülnek, így nincs szükség a padlóburkolat bontására, küszöb építésére – ráadásul a fal elemei elhúzott állapotban szinte láthatatlanok lesznek. 

 

Milyen mozgatható térelválasztó falakat ismerünk?

Cégünk több, mint 10 éve van jelen a hazai építőiparban, ez idő alatt számos térelválasztó rendszerrel – köztük saját fejlesztésű üvegfalainkkal is – dolgoztunk már. Partnereinket az általunk támasztott magas elvárások alapján alakítjuk – így az általunk forgalmazott KOMANDOR Walls mozgatható térelválasztó falak is megfelelnek szigorú követelményeinknek.


A KOMANDOR Walls mozgatható térelválasztó falai kiváló minőségben szolgálja ki megrendelőinket, és rendkívül nagy rugalmasságot biztosít a tervezés során: elérhető tömörfal kivitelben (MAW110), félautomata rendszerrel (MAW110E) üvegezett verzióban (MAW110G) és mozgatható üvegfalként (MAW48) is megtalálható a kínálatban. 

 

Mozgatható térelválasztó fal tervezése

A tervezés során kedves ügyfeleink a KOMANDOR Walls rendszereiből válogathatnak. Ezek a mozgatható térelválasztó falak egymással kompatibilisek, így a rendkívül nagy rugalmasságra adnak lehetőséget: a falelemeket kombinálva üveg és tömör, üvegezett felületekkel dolgozhatunk. Természetesen tudjuk, milyen fontos hogy a készülő mozgatható térelválasztó fal tökéletesen illeszkedjen a helyiségbe: a gyártó a tömörfalai esetében akár több száz szín és felület közül enged választani, így biztos lehetsz benne, hogy találunk stílusodnak megfelelő megoldást! 


Amennyiben úgy gondolod, a Te problémáidra is egy ilyen mozgatható térelválasztó fal a megoldás, keress minket bizalommal IDE kattintva, és kezdjük meg a szervezést! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00