3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mozgatható falrendszerek jelentése és használata az építőiparban

SIMO

Mozgatható falrendszerek

Lexikon

Mozgatható falrendszerek


Az építészet és belső tértervezés területén egyre inkább előtérbe kerülnek az innovatív és rugalmas megoldások, amelyek lehetővé teszik a terek könnyű és hatékony átalakítását. A mozgatható falrendszerek egy olyan technológiai fejlesztés, amely lehetővé teszi a térhasználat dinamikus és egyedi alakítását az épületekben. 

 

Mozgatható falrendszer: mit jelent?

A mozgatható falrendszer olyan speciális rendszer, amely lehetővé teszi hogy a szerelt fal paneljeit, partícióit könnyen és simán mozgathassuk egyik helyről a másikra. Ezek a rendszerek általában sínek mentén mozognak, és lehetővé teszik, hogy a teret az igényeknek megfelelően változtassuk meg: megoszthassuk vagy egyesíthessük.  


Az általunk kínálat KOMANDOR Walls mobilfalak, mozgatható falrendszerek esetében a falpanelek rögzítése felső sínes megoldással történik, így a fal elemeinek elmozgatása után a tér teljes egészében kihasználható és esztétikus marad: küszöb és padlómegszakítás nélkül. 

 

A mozgatható falrendszerek előnyei

Az egyik fő előnye a mozgatható falrendszereknek az, hogy lehetővé teszik a rugalmas térhasználatot. Ezek a rendszerek lehetővé teszik egy terem vagy helyiség különböző részeinek könnyű elválasztását vagy összekapcsolását a pillanatnyi igényekhez igazodva. Ez különösen előnyös olyan helyeken, ahol változó munkafolyamatok vagy események vannak, mint például konferenciatermek, irodák, oktatási létesítmények vagy szállodák.
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00