3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mobilfalak, elhúzható falrendszerek előnyei

SIMO

A mozgatható falak előnyei, amelyek számodra is elérhetőek!

A mozgatható falak előnyei, amelyek számodra is elérhetőek!

A változatos teremelosztás igénye egyre több irodai épületben merül fel követelményként, amelyre a KOMANDOR Walls mozgatható térelválasztó falai adhatnak megoldást. De milyen előnyökkel rendelkeznek ezek a falrendszerek? Ismerd meg a mobilfalak legfontosabb tulajdonságait döntés előtt!

A mozgatható falak előnyei, amelyek számodra is elérhetőek!

Ahogy egy vállalat egyre növekszik, úgy változik meg a kollégák, munkatársak helyigénye is. Egy új tárgyaló, néhány új iroda vagy éppen egy konferenciaterem nem feltétlen adott a régi, kisebb létszámra tervezett irodai épületben – azonban ez még nem jelenti azt, hogy rögtön költözni kéne. A térelválasztó falrendszerekkel, üvegfalakkal vagy igény esetén mozgatható mobilfalakkal költséghatékonyan és esztétikusan oldható meg ez a probléma! 

 

Változatos térelosztás, okos megoldásokkal

A mozgatható falrendszerek, amilyenek az általunk forgalmazott KOMANDOR Walls falrendszerek is, hatékony térmegoldást biztosítanak számos környezetben, beleértve akár az irodai épületeket, akár a sportlétesítményeket, szórakozóhelyeket, kulturális központokat vagy éppen kereskedelmi területeket. 


Ezen létesítmények életében előfordulhat, hogy egy fix fal telepítése nem jelent megoldást, hiszen szükség van a fal mobilitására, azaz arra, hogy a telepített válaszfal elhúzható legyen. 

 

A rendelkezésre álló tér kihasználásának legokosabb módja

A funkcionális, mozgatható válaszfalak segítségével egy-egy helyiség mérete pillanatok alatt megváltoztatható, a helyiségek elzárhatóak vagy összenyithatóak. Ez a rugalmas megoldás rendkívül praktikus abban az esetben, ha a tér kihasználását a lehető legokosabban kell elvégeznünk annak szűke vagy kihasználtsága miatt. 


Képzeljük csak el, hogy egy hatalmas konferenciatermet szinte pillanatok alatt, könnyedén több kis teremre – például irodára, workshop helyszínre – oszthatjuk, majd az esemény végével újra összenyithatjuk! 

 

A hanggátlásról se feledkezzünk meg…

Természetes igényként mutatkozik meg minden új kialakítandó helyiség esetében, hogy a zavaró hangokat távol tarthassuk az ott tartózkodóktól. Egy mobilfal esetében ez különösen érdekes kérdés, de van egy jó hírünk! A KOMANDOR Walls mozgatható mobilfalai rendkívül jól teljesítenek ebben a kérdésben is, hiszen például a MAW110 tömör mobil térelválasztó falrendszer akár 41-52 dB zajcsökkenést is lehetővé tesz, ezzel gondoskodva a nyugodt munkakörnyezet, és a produktivitás megteremtéséről. 

 

Zökkenőmentes működés, esztétikus megoldásokkal

A változatos teremelosztás esetében rendkívül fontos, hogy a falak „csukott” állapotban se legyenek zavaróak, ne foglaljanak hatalmas helyet, és lehetőleg esztétikusan elrejthetők legyenek.


A KOMANDOR Walls mobilfalrendszerei felső sínes megoldással működnek, ami azt jelenti, hogy padlómegszakítás és küszöb nélkül telepíthetőek, így a falat elhúzva a padló egységes maradhat! Az  elhúzott falpenelek elhelyezését illetően számos megoldás áll rendelkezésünkre: akár egy esztétikus, beépített szekrény is készíthető az elemek számára, melynek köszönhetően gyakorlatilag láthatatlanná válnak. 

 

Enteriőrbe illeszkedő designnal

A praktikum mellett az esztétikum is rendkívül fontos, ha egy új térelválasztó rendszert telepítünk. Szerencsére a KOMANDOR Walls mobilfalai is széleskörű megoldásokat kínálnak: a tömörfalak több, mint százféle színben és felülettel érhetőek el, de akár üvegfalakkal, üvegezett megoldásokkal is kombinálhatjuk a készülő válaszfalat az igények függvényében! 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00