3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mozgatható elválasztó fal: mobilfal rendszerek minden igényre

SIMO

Mozgatható elválasztó fal: mobilfal megoldások változatos teremelosztás igényére

Mozgatható elválasztó fal: mobilfal megoldások változatos teremelosztás igényére

Mozgatható elválasztó falat keresel irodádba, középületbe vagy hotelbe? Ismerd meg a kiváló minőségű KOMANDOR Walls mobilfalait, és valósítsd meg elképzelésed rugalmasan! 

Mozgatható elválasztó fal: mobilfal megoldások változatos teremelosztás igényére

A mozgatható elválasztó falak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is az irodatulajdonosok, hotelek, rendezvénytermek körében. Rugalmasságuknak köszönhetően néhány mozdulattal változtathatod meg a teret az aktuális igényeknek megfelelően, hátrányok és kompromisszumok nélkül! Az általunk forgalmazott KOMANDOR Walls márka termékcsaládjai változatos lehetőségeket kínálnak, melynek köszönhetően a mozgatható elválasztó falak, mobilfalak minden igényt kielégítő megoldást nyújtanak. 

 

Mozgatható elválasztó falaink előnyei, szerkezeti tulajdonságai

Amennyiben mozgatható elválasztó falrendszert keresel, vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és készséggel segítünk a tervezésben. Az alábbiakban pedig röviden összefoglaltuk ezen termékcsaládunk legfontosabb ismérveit, előnyeit – és mindent, amit tudnod érdemes a választáshoz. 

 

Termékcsoportunk részleteit ide kattintva láthatod: mobilfalak

 

Mozgatható elválasztó falak, minden esztétikai igényt kielégítő megoldással

A KOMANDOR Walls mobilfalai változatos megjelenésben érhetőek el – akár több száz színben és felülettel, hogy stílusában biztosan illeszkedjen a megrendelő igényeihez. Akár modern, akár klasszikus stílusú belső térről van szó, ez a termékcsalád lehetőséget ad rá, hogy nagyobb átalakítás nélkül válaszd el a teret, ráadásul rugalmasan! 


Az általunk forgalmazott mozgatható elválasztó falak tömörfal kivitelben, üvegezett falként és üvegfalként is elérhető, ráadásul az elemek egymással kompatibilisek, így akár kedvedre variálhatod őket – ezzel nyújtva végtelen lehetőséget. 

 

Mozgatható elválasztó falak küszöb és padlómegszakítás nélkül

A régi klasszikus mobilfalak egyik nagy hátránya volt, hogy a fal elemek elhúzásához küszöböt kellett telepíteni – így bár maga a fal mobilis maradt, a padlóburkolat megszakítása elengedhetetlen volt.  A KOMANDOR Walls mozgatható elválasztó falai egy jóval modernebb megoldással készülnek: kizárólag felső sínt használunk rögzítésük során, így a falak elhúzott állapotában a padlóburkolat egységes, esztétikus és kényelmes marad. 

 

Mozgatható elválasztó falak, akár félautomata rendszerrel

Amennyiben a mobilfal rendszert gyakran használjátok majd, érdemes a kényelemre is adni. Bár a falelemek könnyen bárki által elhúzhatóak, a mozgatásukat még rugalmasabbá tehetjük félautomata rendszerrel – így a falak gombnyomásra rögzíthetővé válnak. 

 

Mozgatható elválasztó falak beépítése gyorsan, rugalmasan

Minden esetben törekszünk rá, hogy a felújítás a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon ügyfeleink számára. Az általunk forgalmazott térelválasztó falrendszerek mindegyike alkalmas erre: egy átlagos felújításhoz képest jóval kevesebb felfordulással jár telepítésük. A KOMANDOR Walls mozgatható elválasztó falai esetében is így van: a precíz tervezési folyamatnak köszönhetően az elemeket készen szállítjuk megbízónk telephelyére, ahol a lehető leggyorsabban szereljük készre – akár a munkatársak zavarása, és a munka megszakítása nélkül. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00