3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mobil válaszfal: mobilfalak, mozgatható térelválasztók, mobil üvegfalak előnyei

SIMO

Mobil válaszfal: mozgatható térelválasztó rendszerek, mobilfalak előnyei az irodaházak felújítása során

Mobil válaszfal: mozgatható térelválasztó rendszerek, mobilfalak előnyei az irodaházak felújítása során

Olyan rendszerre volna szükséged irodád felújítása során, amellyel rugalmasan alakíthatod a teret? Ismerd meg az általunk forgalmazott mobil válaszfal rendszereket! 

Mobil válaszfal: mozgatható térelválasztó rendszerek, mobilfalak előnyei az irodaházak felújítása során

Az elmúlt néhány év során az építőipar rendkívül nagy fejlődésen ment keresztül hazánkban is. A régi, klasszikus – ám sok esetben nem praktikus – módszerek mellé új, modern megoldások születtek, amelyekkel Neked is érdemes megismerkedned, ha most újítanád fel irodád, irodaházad. Ezek közül az egyik legnépszerűbb, ma már széles körben elterjedt megoldás a mobil válaszfalak rendszere, mely mozgatható térelválasztóként rugalmas teremelosztást kínál esztétikus, és kiváló hangszigeteléssel rendelkező formában! Ismerd meg a mobilfalak előnyeit, és hogy miért szeretjük annyira! 

 

Mobil válaszfalak: praktikus megoldás a rugalmas teremelosztásért

A mobilfalak egyik legnagyobb előnye éppen mobilitásukban rejlik. Ezek a rendszerek különálló falpanelekből állnak, amelyek egy sínen kerülnek rögzítésre – és amelyek igény szerint elmozdíthatóak, elhúzhatóak. A rendszernek köszönhetően egy nagyobb teret lehetőségünk van úgy kisebb helyiségekre felbontani, hogy a falak könnyedén, a kollégák által eltávolíthatóak. Ezzel helyet – és így bérleti díjat – spórolhattok meg! 

 

Amennyiben Te is ilyen praktikus és modern megoldást keresel, IDE kattintva veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel segítenek a tervezésben! 

 

A mobil válaszfalak könnyű szerelhetősége, gyors és pontos határidők

A mobil válaszfalak előtt a legtöbben gipszkarton térelválasztó rendszereket alkalmaztak, melynek sok hátránya közül csak az egyik, hogy a munkálatok hatalmas kosszal, sok esetben hangzavarral járnak. Egy ilyen felújítás során a mindennapi munka megszakításra került, a kollégák kényszerszabadságra, vagy home office-ra lettek küldve. A mobil válaszfal rendszerek telepítése ezzel szemben jóval egyszerűbb és gyorsabb, így akár munkaidőben is elvégzésre kerülhet!

 

A mobil válaszfalak kiváló hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek

Pontosan tudjuk, hogy egy irodai környezetben mennyire fontos, hogy a kollégák zavartalanul, csendben dolgozhassanak, és 100%-ig odafigyelhessenek feladataikra. 


Az általunk forgalmazott, kiváló minőségű KOMANDOR Walls mobil válaszfalak egyik nagy előnye, hogy rendkívül jó hangszigetelési tulajdonságokkal bírnak – így a zavartalan munka, a nyugodt munkakörnyezet is megteremtésre kerül. 

 

A mobil válaszfalak minden helyiségbe tökéletesen illeszkednek

A mobil válaszfalak esetében a gyártás során megrendelőink rengeteg szín és felület közül válogathatnak! Az akár több száz szín és felület garantálja, hogy minden helyiségbe találunk oda illő mobil válaszfalat, amely esztétikus kiegészítője lehet az irodádnak.

 

Mobil válaszfalak típusai

A mobil válaszfalak esetében is több típusból válogathatnak megrendelőink annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást a térelválasztás terén. Ezek az alábbiak szerint alakulnak:

 

KOMANDOR Walls MAW110 tömör mobil válaszfalak

A klasszikus megoldás a tömör mobil válaszfalakban rejlik. Tökéletesen diszkrét, hangszigetelt, belátást nem engedő falak hozhatók létre a segítségével. 

 

KOMANDOR Walls MAW 110E tömör mobil válaszfalak félautomata rendszerrel

A tömör mobil válaszfalak kiegészíthetők félautomata rendszerrel, melynek köszönhetően a falak elhúzása még könnyebb és gyorsabb lehet. 

 

KOMANDOR Walls MAW110G üvegezett mobil válaszfalak

Esztétikus és sok fényt átengedő megoldás, ha a mobil válaszfalakat ablakokkal, üvegezett felületekkel látjuk el. 

 

KOMANDOR Walls MAW48 üveg mobil válaszfalak

Nem csak üvegezett megoldások, de teljes üveg mobil válaszfalak is elérhetőek kínálatunkban igény szerint. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00