Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Mobil válaszfal rendszerek: mobilfalak, mozgatható térelválasztó rendszerek

SIMO

Mobil válaszfal rendszerek: mit kell tudni róluk?

Mobil válaszfal rendszerek: mit kell tudni róluk?

A mobil válaszfal rendszerek innovatív megoldást kínálnak a változatos teremelosztás igényére irodák, hotelek, éttermek és más intézmények számára. De mit kell tudni ezekről a szerkezetekről?

Mobil válaszfal rendszerek: mit kell tudni róluk?

A mobil válaszfal rendszerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is, köszönhetően praktikusságuknak és esztétikus megjelenésüknek. Ezen szerkezetek lényege, hogy olyan falpaneleket helyezünk el a térben egy felső sínre rögzítve amelyek bármikor elhúzhatóak, ezzel pedig a tér összenyitható igény szerint, külső szakember beavatkozása nélkül. Praktikussága a terem megváltoztathatóságában rejlik: akár munkaállomásokat alakíthatunk ki összenyitható változatban, vagy több kisebb rendezvényteremre oszthatunk egy nagyot – amelyet a későbbiek során bármikor összenyithatunk. Az alábbiakban bemutatjuk az általunk forgalmazott KOMANDOR Walls mobil válaszfal rendszereket, amelyek a Te problémádra is megoldást nyújthatnak! 

 

Mobil válaszfal rendszerek típusai

A tömör mobil válaszfal rendszerek

A mobil válaszfal rendszerek legegyszerűbb és leginkább elterjedt verziója a mozgatható tömörfalakat takarja. Ezek a térelválasztó megoldások alapvetően olyan falként funkcionálnak, mintha csak épített falról beszélnénk: kiváló hangszigetelési tulajdonságokkal szeparálják el egymástól a tereket, átlátszóságot nem engedve.


Első sorban olyan intézményeknek ajánljuk, ahol az elválasztott tereket valóban külön funkciókra szánják, és a privát tér fontos szempont. 

 

Az üveg mobil válaszfal rendszerek

Az üvegfal megoldások elterjedésével egyre nagyobb igény jelentkezett a két falrendszer kombinációjára is: az üveg mobil válaszfal rendszerekre. A falpanelek elhúzhatósága itt is garantált, azonban ebben az esetben a panelek üvegből készülnek. 


Olyan megrendelőink számára ajánljuk ezt a megoldást, akiknek fontos a sok természetes fény átengedése, és a terek funkcionalitásában a privát szféra nem feltétlen elvárás – habár okosfóliával akár ezeket a falrendszereket is elsötétíthetjük, gombnyomásra.

 

Kinek ajánljuk a mobil válaszfal rendszereket?

Mobil válaszfal rendszerek hoteleknek, éttermeknek, rendezvényhelyszíneknek

A vendéglátóiparban a helykihasználás rendkívül fontos szempont, ha nagyobb nyereségre törekszünk. Egy hotel vagy egy étterem esetében a rendezvényhelyszínként történő értékesítés kiváló marketing technika, azonban helyet is kell teremtenünk a beérkező eseményeknek. A mobil válaszfal rendszerekkel rugalmasan alakíthatjuk a teret: egyszerre adhatunk el kisebb és nagyobb eseményeket, hiszen falrendszerünk átalakításával bármelyiket kényelmesen fogadni tudjuk! 

 

Mobil válaszfal rendszerek oktatási intézményeknek

Hasonló a helyzet az oktatási intézményekben is, ahol szintén gyakran találkozhatunk mobil válaszfal rendszerekkel. Ezekben az intézményekben az akár többszáz fős előadásoknak helyet találni éppúgy fontos, mint a néhány-tíz fős workshopoknak, trainingeknek.


A mobil válaszfal rendszerek segítségével többfunkciós tereket alakíthatunk ki, amelyek szélesebb körű lehetőségeket biztosítanak az oktatások létszámát illetően, a megfelelő hangszigetelés mellett. 

 

Mobil válaszfal rendszerek irodáknak, egyéb intézményeknek

Gyakran találkozunk olyan kérésekkel is, hogy kisebb irodák térelválasztását oldjuk meg mobil válaszfal rendszerekkel. Erre akkor lehet szükség, ha nem áll rendelkezésünkre elég tér ahhoz, hogy többfunkciós tereket hozzunk létre – vagy csupán csak ritkán van szükség a területek elválasztására/összenyitására – így praktikus megoldásként a mobilfalakkal teremthetjük meg ezt a lehetőséget. 

 

A mobil válaszfal rendszerek telepítése, működése

Mobil válaszfal rendszereink kiváló minőséget és rugalmasságot garantálnak megrendelőink részére. Az igényfelmérést követően a falrendszerek kidolgozása előtt tervdokumentációt készítünk, amely elfogadását követően az egyedi igényekre szabott falakat előregyártatjuk, hogy minimalizálhassuk a helyszíni szerelést. Ennek a folyamatnak köszönhetően a mobil válaszfalak telepítése gyors és tiszta munkává válik!


A tervezés során megrendelőink akár több száz szín és felület közül választhatnak, hogy az elkészült mobil válaszfal tökéletesen passzoljon a rendelkezésre álló térbe. A felső sínes megoldásnak köszönhetően a falak elhúzott állapotban szinte észrevétlenek maradnak: nincs szükség küszöb kialakítására, a szőnyeg vagy a padló megbontására! 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00