3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mobil válaszfal rendszer jelentése

SIMO

Mobil válaszfal rendszer

Lexikon

Mobil válaszfal rendszer


A mobil válaszfal rendszer alapvetően egy olyan térelválasztó megoldást takar, amely esetében a falpaneleket egy sínre rögzítjük, hogy azokat a későbbiek során tulajdonosa bármikor igény szerint mozgathassa: elhúzhassa vagy zárja. 


Ennek a megoldásnak köszönhetően rugalmas térelosztást érhetünk el, amely rendkívül praktikus megoldás, amennyiben a terek funkcionalitása gyakran változik. 


Az általunk forgalmazott KOMANDOR Walls mobil válaszfal rendszerek felső kategóriás, prémium termékcsoportot alkotnak, melynek több előnyét is ismerjük:
-    a falpanelek ezen termékcsoport esetében kizárólag felső sínes megoldással kerülnek rögzítésre, így nincs szükség a padlóburkolat megszakítására vagy küszöb kialakítására
-    változatos parkolómegoldásainknak köszönhetően a fal elhúzott állapotban láthatatlan lehet: azt akár egy szekrényben is „elrejthetjük”
-    a mobil válaszfal rendszerek elérhetőek tömörfalként több száz színben és felülettel, üvegezett mobilfalként, vagy mozgatható üvegfalként egyaránt – így minden térbe kiválóan illeszkedik a design. 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00