Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Mobil üvegfal rendszerek, mobilfalak üvegből

SIMO

Mobil üvegfal rendszerek: eltolható üvegfalak, modern irodákba

Mobil üvegfal rendszerek: eltolható üvegfalak, modern irodákba

Az építőipar rohamos fejlődésének köszönhetően ma már hazánkban is elérhetőek az olyan modern megoldások a térelválasztás területén, mint a mobil üvegfal rendszerek. Ismerd meg ezek előnyeit, és élvezd a rugalmasságot irodádban! 

Mobil üvegfal rendszerek: eltolható üvegfalak, modern irodákba

Mindegy, hogy éppen új irodaház építésén dolgozol, vagy régi irodád szeretnéd átalakítani esetleg bővíteni, a modern térelválasztó megoldásokat mindenképp érdemes megismerned.  Ezekkel a falrendszerekkel, például a cikkünk tárgyaként említett mobil üvegfalakkal esztétikus és költséghatékony, egyben rugalmas megoldáshoz juthatsz, ami a térelválasztást illeti. Amennyiben úgy gondolod, a klasszikus épített falak helyett egy innovatív megoldásra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és kezdjük meg a tervezést közösen! 

 

Cégünk Közép-Európa legkomplexebb termékpalettájával rendelkezik a térelválasztás területén. Saját fejlesztésű üvegfal rendszereink mellett olyan megbízható beszállítókkal dolgozunk együtt, akik tudják biztosítani az általunk elvárt magas minőséget: így mobilfalainkat  a KOMANDOR Walls gyártja. Ismerd meg jobban ezt a szerkezetet, nevezetesen a KOMANDOR Walls MAW 48 mobil üvegfalait! 

 

Mobil üvegfalak teljes üvegfelülettel, keret és függőleges osztás nélkül

Az üveg népszerűsége töretlen az építőiparban. Esztétikus, modern megjelenése, az általa beengedett rengeteg természetes fény pedig irodádnak is jól áll majd! Mobil üvegfalaink keret nélkül, függőleges osztástól mentesen kerülnek kialakításra, hogy a lehető legnagyobb üvegfelületet érhessük el vele. 


Ennek köszönhetően irodád megjelenése nem csak esztétikus lesz, de a munkavégzés helye a fénynek köszönhetően kellemesebb, egészségesebb is kollégáid számára. 

 

Mobil üvegfalak felső sínes rögzítéssel, padlómegszakítás nélkül

A KOMANDOR Walls MAW48 mobil üvegfalainak egyik nagy előnye, hogy az elhúzható falpeneleket felső sínen rögzítjük a plafonhoz, így a padlóburkolat megszakítására nincs szükség. Ennek köszönhetően a falpaneleket elhúzva azok láthatatlanok maradnak, a tér pedig megnyílik előttetek! 

 

Mobil üvegfalak széleskörű parkolómegoldásokkal

Mobil üvegfalaink nem csak falrendszerként mutatnak egységes és esztétikus képet, de elhúzott állapotban sem kell tartanod tőle, hogy útban lennének. Széleskörű parkolómegoldásainknak köszönhetően egyéni igényekre szabjuk a falpanelek tárolását, így a hely adottságait figyelembe véve a legjobb megoldást kínáljuk! 

 

Mobil üvegfalak tömörfallal kombinálva is, akár okosfóliával ellátva

Bár imádjuk az üveg prémium megjelenését, azt is tudjuk, hogy egy irodában néha több privát térre van szükség. A KOMANDOR Walls mobil üvegfalai a gyártó más mobilfal rendszereivel kompatibilis, így a tervezés során az üvegfalakat akár tömörfallal kombinálva is szerelhetjük, megteremtve ezzel a kellő privát szférát. 


Alternatív megoldásként az üvegfalakat okosfóliával kasírozhatjuk: az okosfólia elektromos impulzus hatására gombnyomásra válik tejüveg-szerűvé vagy teljesen átlátszóvá, így bármikor, másodpercek alatt megvalósítható a belátásgátlás! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00