3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mobil térelválasztó rendszerek, mobilfalak: irodai rugalmas térelválasztó megoldások a SIMO Group-tól

SIMO

Mobil térelválasztó rendszerek: irodai megoldások, változatos teremigényre

Mobil térelválasztó rendszerek: irodai megoldások, változatos teremigényre

A mobil térelválasztó rendszerek rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, köszönhetően az általuk megteremtett praktikus tereknek és változatos teremelosztásnak. Mutatjuk a legfontosabb előnyöket, amiért érdemes Neked is mobil térelválasztó rendszerben gondolkodnod, ha átalakítanád irodád! 

Mobil térelválasztó rendszerek: irodai megoldások, változatos teremigényre

Kinek ajánljuk a mobil térelválasztó rendszerek használatát?

A mobil térelválasztó rendszereket a legtöbb esetben olyan vállalatok választják, akik irodaházukban elegendő térrel rendelkeznek, de bizonyos esetekben – például egy-egy tárgyalás során, prezentációk tartásakor vagy akár előadásokkor, konferenciákkor - szükség van a termek összenyitására, amelynek eredményeképpen egy nagyobb helyiséget kapunk. 


A mobilfalak ugyanis éppen ezért olyan népszerűek: egyszerű, praktikus megoldást nyújtanak a változatos teremelosztás igényére. Szinte bármely épületbe beépíthető mobilfalaink egy alapos tervezést követően megadja számotokra azt a szabadságot, hogy úgy használjátok az irodát, ahogy éppen arra szükség van!

 

Mire kell számítani, ha mobil térelválasztó rendszereket szeretnél az irodádba?

A mobil térelválasztó rendszerek, hasonlóan a tömörfalakhoz és üvegfalakhoz egy előzetes megtervezés alapján kerülnek kialakításra. Ennek megfelelően, ha mobil térelválasztó rendszert szeretnél irodádba telepíteni, IDE kattintva tudod ajánlatunkat kérni, ha pedig elégedett vagy az általunk felvázoltakkal, már kezdődhet is a tervezés! A tervezés során egy konkrét tervdokumentációt is átadunk, sőt, igény szerint 3D látványtervekkel is készülünk, hogy pontosan el tudd dönteni, milyen mobil térelválasztó rendszer passzolna a Te irodádba.


A döntés véglegesítését követően a KOMANDOR Walls mobil térelválasztó rendszereit leszállítjuk, és rövid, biztos határidővel, a lehető legkevesebb porral és kosszal telepítjük irodádba – neked pedig nincs más dolgod, mint belakni az új közeget. 

 

Mik a mobil térelválasztó rendszerek előnyei?

A mobil térelválasztó rendszerek legnagyobb előnye nevükből fakadóan a variálható elrendezés – de ennél is tovább mutat, hogy miért érdemes a mobilfalak mellett döntened. Az általunk kínált KOMANDOR Walls mobil térelválasztó rendszerek kiváló minőségben, pontos határidővel érkeznek hozzád, éppen olyan design-ban, amit megálmodtál! Hiszen ezek a térelválasztó falak akár több száz színben is felülettel, akár üvegezett megoldásokkal is elérhetőek, így minden enteriőrhöz tökéletesen passzolnak: a végeredmény tehát nem csak praktikus, de esztétikus is lesz. 

 

Az általunk forgalmazott mobil térelválasztó rendszerekről emellett tudni érdemes, hogy felső sínezéssel kerülnek kialakításra – így a fal elhúzott állapotában sem csúfítja el semmi a teret: a telepítéshez nincs szükség küszöbök és padlón elhelyezkedő sínek beépítésére. 


A legtöbb mobil térelválasztó falrendszer ezen felül hanggátlásban is kiváló értékeket produkál, így zárt falak esetében nyugodt, csendes munkakörnyezetet teremthetsz kollégáidnak. 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00